Hailey Bieber dezvăluie motivul mini-accidentului său vascular. Multe femei iau aceste pastile

Hailey Bieber a vorbit despre mini-accidentul său vascular cerebral într-un videoclip de 12 minute postat pe YouTube miercuri, 27 aprilie.

Supermodelul în vârstă de 25 de ani și-a detaliat sperietura din 10 martie și spitalizarea ulterioară, spunând că medicii ar fi bănuit că un cheag de sânge i-a produs accidentul.

„Unul dintre motive a fost că tocmai începusem de curând pilulele contraceptive, pe care nu ar fi trebuit să le iau niciodată pentru că oricum sufăr de migrene. Și pur și simplu nu am vorbit cu doctorii mei despre asta', a spus ea.

Avertizându-și adepții să învețe din greșeala ei, ea a continuat: „Așadar, doamnelor, dacă suferiți de migrene urâte și intenționați să luați pilule contraceptive, asigurați-vă că îi spuneți medicului dumneavoastră, deoarece un accident vascular cerebral este un potențial efect secundar al anticoncepționalelor.'

Potrivit cercetărilor efectuate de specialiștii în AVC de la Loyola Medicine, neurologii Sarkis Morales-Vidal, MD, și Jose Biller, MD, consumul de contraceptive hormonale poate fi considerat unul dintre factorii de risc de accident vascular cerebral, deși șansa ca acesta să se întâmple este mică.

„Cu toate acestea, la femeile cu alți factori de risc de accident vascular cerebral, riscul pare mai mare și, în majoritatea cazurilor, utilizarea contraceptivelor orale ar trebui descurajată', au scris dr. Morales-Vidal și dr. Biller în jurnalul medical Medlink Neurology, potrivit People. Aceștia au adăugat că alți factori de risc includ hipertensiunea arterială, fumatul și migrenele, în special migrenele cu tulburări senzoriale numite aură (cum ar fi fulgerări de lumină și furnicături în mâini sau față).

Luna trecută, Hailey Bieber a fost internat în Palm Springs pentru o urgență medicală. Mai târziu, ea a împărtășit într-o declarație că a fost internată la spital cu simptome asemănătoare unui accident vascular cerebral cauzate de un cheag de sânge în creier.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete