Guy Ecker, Sebastian din „Cafea cu parfum de femeie”. Cum arată și cu ce se ocupă acum?

La începutul anilor 2000, publicul românesc a fost captivat de povestea unor îndrăgostiți, Gaviota și Sebastian, roluri interpretate de Margarita Rosa de Francisco (57 de ani) și Guy Ecker (64 de ani) în telenovela „Cafea cu parfum de femeie'.

Guy Ecker nu s-a gândit la cariera sa de actor, făcând telenovele. De aceea, când a fost invitat să joace în telenovela „Café con aroma de mujer' nu a fost foarte încrezător. Cu toate acestea, actorul în vârstă de 64 de ani a obținut faima internațională cu această producție columbiană, un succes care a fost urmat de „Forever My Love', „El recluso' și „El Señor de los Cielos'.

„Nu am vrut să o fac. Nu pentru că nu mi-a plăcut povestea, însă nu mi-am planificat cariera făcând telenovele. Am vrut să fac filme la Hollywood și toate lucrurile alea. Am spus nu și apoi am ajuns să joc rolul lui Sebastian. Mi-a deschis porțile pentru întreaga lume și mi-a permis să merg în Mexic, unde am jucat în telenovele foarte frumoase precum „La Mentira' și „Salomé' și să ajung mai aproape de obiectivul meu, și anume Statele Unite', a declarat în urmă cu câțiva ani actorul născut în Brazilia.

Guy Ecker a fost iubit de o lume întreagă, a fost un bărbat frumos, elegant și cu mult șarm. Deși timpul nu iartă pe nimeni, actorul se menține foarte bine și nu este cu mult diferit de ceea ce știm din „Cafea cu parfum de femeie'.

În ceea ce privește viața sa personală, el este foarte apropiat de familia sa. Este căsătorit cu Estela Sainz și are trei copii cu aceasta.

gui-ecker-gaviotaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Jon Ecker, fiul cel mare al îndrăgitului actor, este dintr-o relație a tatălui său cu o femeie de origine americană, acesta fiind singurul lucru care se știe. Jon Ecker pare să fi moștenit genele bune ale tatălui său și cucerește, de asemenea, cu talentul său în fața camerelor și a rețelelor de socializare. Jon a luat-o pe urmele tatălui său în lumea actoriei și la 38 de ani a reușit să participe la producții de renume, precum Queen of the South, Narcos și NCIS: New Orleans.

Fiica lui Guy Ecker, Sofia, problemele grave de sănătate

Acum șapte ani, actorul și soția sa au trecut prin unul dintre cele mai terifiante momente din viața oricărui părinte: boala fetiței lor.

Nu este nimic mai dificil pentru un părinte decât să-și vadă copiii suferind de o boală gravă care le pune viața în pericol. Dar exact asta a experimentat actorul de telenovelă Guy Ecker și soția sa, Estela Sainz, când fiica lor Sofía s-a îmbolnăvit.

Actorul a dezvăluit că Sofia a început să aibă probleme de sănătate la vârsta de cinci ani, care includea episoade de vărsături continue (care puteau dura mai mult de opt ore), precum febră și amețeli.

„Ne-am speriat pentru că avea aceste tulburări de aproximativ patru ori pe an și cel mai rău lucru este că nu știam exact ce este, pentru că, deși am fost la mai mulți medici pe parcursul a cinci ani, fiecare dintre ei ne-au dat un diagnostic diferit', a spus Ecker acum ceva vreme potrivit Amo Mama.

Găsirea unei soluții la starea Sofiei nu a fost ușoară, iar Ecker recunoaște că nu mai știau ce să facă, după ce au vizitat gastroenterologi, neurologi și alți specialiști. Fiecare a ajuns la o concluzie diferită. În cele din urmă, o urgență a dus familia la spital unde l-au întâlnit pe doctorul Raúl Ceijas, care „a inspirat încredere de la început' și „a explicat clar ce a cauzat problema, precum și soluția'.

Diagnosticul a fost corect. Cu o intervenție care a durat doar o oră, folosind o intervenție chirurgicală robotizată în orașul Los Angeles, micuța Sofia și-a recuperat complet sănătatea. Astăzi, Sofia este centrul universului lor, fiind singura fată dintre cei patru copii ai lor.

De-a lungul acestei încercări greu de dus, Guy s-a bazat foarte multe pe soția sa, Estela, despre care susține că a fost „femeia perfectă' pentru el, deoarece, în opinia sa, bărbații „au nevoie de cineva care să vină în viețile noastre și să ne salveze'.

Guy Ecker revine pe ecrane într-o producție Telemundo

După foarte mulți ani de pauză, actorul de origine braziliană, Guy Ecker, revine ca protagonist al telenovelei umoristice „Parientes a la Fuerza', o producție Telemundo care a început să filmeze încă din aprilie anul acesta, în Mexico City. Premiera producției va avea loc la sfârșitul anului.

„Seria este grozavă. Toți oamenii sunt foarte încântați și există o super energie', a declarat actorul.

Povestea de iubire dintre Gaviota şi Sebastian, intrepretat de actorul Guy Ecker, a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de telespectatori din întreaga lume, iar filmul „Cafea cu parfum de femeie' a făcut-o pe Margarita Rosa de Francisco celebră și a devenit una dintre cele mai iubite actrițe din Columbia. Mai mult, Margarita a cucerit publicul și cu vocea ei incredibilă din melodiile de pe coloana sonoră a filmului. De altfel, frumoasa Gaviota și partenera din film a lui Ecker arată senzațional la 57 de ani. Ea e pasionată de sport și petrece mult timp în sala de fitness, având o siluetă de invidiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete