Greșeli vestimentare de care o să râdeți în hohote… chiar și în aceste vremuri grele

Greseli vestimentare
Vezi pozele

Doar pentru că suntem blocați în case nu înseamnă că nu avem voie să ne mai și amuzăm privind fotografiile postate pe internet. Iată câteva greșeli vestimentare de care o să râdeți în hohote…. chiar și în aceste vremuri grele.

Regulile modei, se pare că au zburat demult pe fereastră, dacă ar fi să analizăm fotografiile cu alegeri ciudate de logo, design, culori sau croială. Se spune că dacă arăți bine, te simți bine… dar din păcate există dezastre în modă de care nu ai cum să te delimitezi fără să nu râzi în hohote. Oricât de mult ți-ar plăcea să devii un adevărat hipster și să creezi ținute absolut originale, riscul să cazi în ridicol este destul de mare.

Pe de altă parte vina nu aparține doar celor care cumpără compulsiv toate ciudățeniile care se găsesc la vânzare prin magazinele de haine. Stiliștii, designerii, atelierele de creație trimit spre comercializare produse vestimentare care ridică multe semne de întrebare. Știm cu toții regulile tricourilor de bumbac care trebuie călcate înainte de fiecare purtare, șosetele albe care nu trebuie purtate cu pantofi negri sau cu sandale și vestimentația sport care nu face casă bună cu pantofii stilleto, dar dincolo de combinațiile nefericite ale hainelor, un simplu imprimeu pe o fustă se poate transforma într-un dezastru vestimentar.

Foto: Bored Panda

Citeste și:

Exact ca-n filme: animalele au luat cu asalt orașele aflate în carantină

Confesiunea unei cititoare: Misterul din biserică, o rugă a unor călugări din antichitate s-a auzit clar străbătând bariera timpului

Tratament naturist pentru tuse: cum scapi de tuse fără să iei pastile

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda