6 porții gata în 30 minute, 426 calorii per porție, 21 g grăsimi, 39 g carbohidrați
500 g cârnați proaspeți
1 linguriță ulei de măsline
1 bulb de fenicul, tocat mărunt
1 lingură semințe de fenicul
1 linguriță boia iute
500 g gnocchi
250 ml supă limpede de pui
O mână mică de pătrunjel și tarhon, tocat
75 g pesmet
50 g șvaițer, răzuit
1 Încinge uleiul la semnul 6/200 C. Scoate carnea din cârnați și taie bucăți mici.
2 Încinge uleiul într-un vas adâncit și prăjește carnea 5-6 min, amestecând continuu pentru ca să se sfărâme.
3 Adaugă feniculul și prăjește 5 min, până când se pătrunde. Adaugă semințele de fenicul și boiaua. Adaugă gnocchi și amestecă. Toarnă compoziția într-un vas adâncit rezistent la cuptor și toarnă deasupra supa.
4 Într-un bol mic, combină verdeața cu pesmetul și aproape tot șvaițerul. Presară deasupra și dă la cuptor 15 min până când se rumenește.