Goldie Hawn, dezvăluiri despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Kurt Russell după 39 de ani de relație

În rândul adulților cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, 59% dintre aceștia au trăit cu un partener fără să se căsătorească. De fapt, 50% dintre adulți nu au fost niciodată căsătoriți. În zilele noastre, dragostea și căsătoria pot fi separate și fiecare își poate construi relațiile în modul în care dorește să le mențină puternice. Goldie Hawn și Kurt Russell sunt exemplul perfect al modului în care doi oameni îndrăgostiți pot petrece 39 de ani împreună și nu se pot plictisi niciodată.

Cuplul s-a întâlnit pe platoul de filmare al serialului The One and Only, Genuine, Original Family Band, în 1966, dar nu atunci au început să se întâlnească.

„Eu aveam 21 de ani, iar el 16″, a declarat Goldie Hawn, potrivit Bright Side.

A doua lor întâlnire a avut loc în 1983, pe platoul de filmare al filmului Swing Shift, iar de data aceasta nu au ratat ocazia de a se cunoaște.

„Apoi, ani mai târziu, ne-am întâlnit din nou, iar eu mi-am amintit că mi-a plăcut foarte mult de el când l-am cunoscut. Amândoi am spus că nu am ieși cu un alt actor, așa că asta arată că niciodată să nu spui niciodată””, își amintește actrița.

Viața a decurs astfel încât, înainte de a începe să se întâlnească, Hawn fusese căsătorită o dată și avea 2 copii, Kate și Oliver Hudson, din căsătoria anterioară. Russell avea un fiu din căsătoria cu Susan Hubley.

Până în prezent, Hawn și Russell au reușit să rămână un cuplu de peste 39 de ani. Ei au împreună un copil comun, Wyatt Russell. În ciuda faptului că au petrecut tot acest timp împreună, ei încă se iubesc și se susțin unul pe celălalt, și există un motiv important pentru care relația lor a reușit să rămână atât de puternică.

„Cred că secretul este să știi când să depinzi de cineva și când să nu o faci. Este important să fii capabil să îți susții partea ta de casă. Cred că o singură persoană nu poate purta toată povara, pentru că atunci umerii încep să devină grei. Cealaltă parte este să rămâi cât de sexy poți și să te asiguri că te concentrezi pe toate acele aspecte ale unei relații sănătoase, iar sexualitatea este cu siguranță unul dintre ele”, a explicat Hawn într-un interviu, potrivit sursei de mai sus.

Goldie Hawn spune că, pentru o relație de lungă durată, trebuie să petreceți 68% din timp împreună.

Cu toate acestea, unii oameni se pot întreba de ce un cuplu de succes ca acesta nu a urmat normele sociale și nu s-a căsătorit.

„Pentru oameni ca noi, certificatul de căsătorie nu avea să creeze ceva ce altfel nu am fi avut', a comentat Russell. Pentru ei, o relație sănătoasă nu este o semnătură pe o bucată de hârtie.

Actrița este de părere că doar pentru că ești căsătorit nu înseamnă că ești fericit. Este vorba doar de persoanele implicate și de dorința de a rămâne împreună.

„Ei bine, nu am ajuns încă la 40 de ani. Copiii noștri s-au căsătorit. Oliver are o căsnicie foarte fericită, iar Wyatt este foarte fericit. Katie s-a căsătorit o dată și nu a funcționat, iar ea este cu cel mai extraordinar om și nu știu dacă se va căsători din nou”, a dezvăluit Hawn.

„Ideea este că toți am încercat să ne căsătorim și uneori căsătoria nu funcționează”. Actrița a continuat spunând că trebuie să simți recunoștință pentru că „este bună pentru creierul tău, pentru inima ta și pentru sănătatea ta”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete