Gokhan Alkan, actorul din „Inimă rănită”, trăiește o poveste similară cu cea din serial

Gokhan Alkan, carismaticul actor care îl intepretează pe Ferit în serialul „Inimă rănită', difuzat de Happy TV, a fost la un pas de a se căsători cu Nesrin Cavadzade. Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare a unui alt serial de succes „Mărul interzis' .

Nesrin Cavadzade a șters toate fotografiile pe care le avea împreună cu frumosul actor turc de pe rețelele de socializare. Potrivit presei din Turcia, frumoasa actriță, care nici nu-l mai urmărește pe Alkan, s-ar fi apropiat de un alt coleg de breaslă, Uraz Kaygılaroğlu (actor care a jucat în „Fiica ambasadorului'). Cei doi au reușit să își țină dragostea departe de ochii lumii pentru o vreme.

Se zvonește că Nesrin Cavadzade, în vârstă de 39 de ani, ar vrea să păstreze secretă dragostea cu Kaygılaroğlu, deoarece relația ei tocmai s-a încheiat. Gokhan Alkan a fost primul care a șters fotografiile în care apărea alături de iubita sa de pe rețelele de socializare.

Gokhan-AlkanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cauza despărțirii lor ar fi fost gelozia actriței. Se pare că aceasta nu ar fi vrut ca logodnicul ei să își sărute colega din serialul „Inimă rănită', Yagmur Tanrısevsin, conform scenariului. În urma zvonurilor, Nesrin Cavadzade, a făcut o declarație pe această temă de pe contul ei de socializare.

„Stimați membri ai presei, am citit astăzi cu uimire știrile despre mine! Am tăcut luni de zile despre eforturile unor producții și ale managerilor lor de a se menține la ordinea zilei folosindu-se de numele meu, dar astăzi am ajuns la concluzia că merită un răspuns, atât în viața mea personală, cât și pentru că au întrecut măsura în ceea ce privește etica mea profesională. Nu mă pot amesteca în arta nimănui! Chiar dacă această persoană este iubitul meu. Pentru că fac aceeași muncă cu dragoste și pasiune. La fel ca și faptul că nimeni nu poate interveni în ceea ce fac eu, nu pot interveni în munca nimănui. În plus, am avut la dispoziție 20 de ani ca să înțeleg arta actoriei, fii sigur că am înțeles-o. Îmi pare rău pentru cei care nu o pot înțelege. Cu toată dragostea mea…', a transmis Nesrin Cavadzade pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete