Gogoși glasate

gogosi glasate

12 bucăți gata în 30 de minute + timp de răcit, 76 calorii per porție, 3 g grăsimi, 10 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării gogoșilor glasate

Ulei pentru uns

50 g făină cu factor de creștere plus un praf de bicarbonat

30 g cacao

50 g zahăr tos

50 ml lapte

1 ou

Un cub de unt

1 linguriță esență de vanilie

50 g ciocolată cu lapte și ciocolată albă, topită separat

Ornamente după preferință

Cum prepari gogoșile glasate

1 Încinge cuptorul la semnul 3/160°C. Unge cu ulei o tavă specială cu adâncituri pentru gogoși. Cerne făina, bicarbonatul și cacaua, adaugă un praf de sare și zahărul. Într-o cană combină oul, laptele, untul și vanilia. Fă o adâncitură în mijlocul bolului cu făină și combină cu amestecul de ou.

2 Umple formele pe trei sferturi și dă la cuptor 8-10 minute. Lasă să se răcească în tavă 5 minute.

3 Înmoaie aceste gogosi pufoase în ciocolată topită și presară ornamentele înainte de a așeza pe grătar metalic ca să se întărească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Culinar