GLAMOUR de octombrie: pentru beauty addicts

Numărul de octombrie al revistei GLAMOUR vine cu o surpriză dedicată tuturor îndrăgostitelor de beauty: o ediție specială dedicată frumuseții. Descoperă cele mai utile secrete și trucuri pentru îngrijirea pielii, aplicarea corectă a machiajului, alegerea unei coafuri potrivite și multe altele în noul număr al revistei, din 26 septembrie la punctele de distribuție a presei!  

glamour octombrie

Mila Kunis, vedeta de pe coperta numărului de octombrie, se dezvăluie fără pic de machiaj într-un pictorial senzațional, însoțit de un interviu cât se poate de sincer. Actrița vorbește deschis despre copilăria sa, căsnicia cu Ashton Kutcher, alegerile în carieră, copii și politică.

Surpriza ediției de octombrie? Un dosar de beauty, atent documentat și doldora de tendințe pe care trebuie să le urmezi, sfaturi de frumusețe, de la îngrijirea adecvată a pielii, trucuri de machiaj și până la tipsuri de aranjare a părului și calea către o manichiură impecabilă. Beauty book-ul din GLAMOUR de octombrie îți oferă răspunsurile la cele mai populare dileme de beauty și îți oferă sfaturi prețioase, care musai trebuie să devină parte a rutinii tale de îngrijire. Un adevărat număr de colecție!

Și dacă tot suntem la capitolul beauty, descoperă un interviu savuros cu una dintre legendele acestei industrii, make-up artistul Pat McGrath. Aceasta ne dezvăluie secrete din backstage, cât și detalii despre noua sa linie de machiaj.

Considerate, pe bună dreptate, cele mai chic femei ale planetei, franțuzoaicele par să dețină toate secretele de stil și să le aplice cu succes în orice ocazie. Ei bine, în numărul de octombrie al revistei GLAMOUR descoperă câteva dintre cele mai bine păstrate trucuri de frumusețe, chiar de la cele mai elegante și sexy reprezentante ale hexagonului. De ce să nu adopți și tu în această toamnă look-ul à la française?

Citește mai multe pe www.glamour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse