Giulia Anghelescu, criticată dur pe Internet de o femeie: „Mi-a spus că sunt penibilă”

Giulia Anghelescu este căsătorită de foarte mulți ani cu Vlad Huidu. Cei doi au împreună doi copii, Mikael și Antonia. Vedeta în vârstă de 37 de ani este foarte activă pe rețelele de socializare și postează des imagini din viața ei.

Giulia Anghelescu menține legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare și împărtășește cu aceștia momente din viața ei personală. Deși are parte de multă cuvinte drăguțe din partea acestora, mai ies la iveală și câteva remarci răutăcioase.

Vedeta nu s-a abținut și atinsă în punctul sensibil a făcut public un comentariu din partea unei internaute care a acuzat-o că nu este o mamă bună.

„Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022, mai există o asemenea mentalitate bătrână și veche în care dacă esti mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjazezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta', a dezvăluit Giulia Anghelescu pe Instagram.

Artista a început anul cum nu se poate mai prost. Pe când se pregăteau să plece în vacanță la schi în Austria, toți cei din familie au fost depistați pozitiv cu Covid-19. Giulia Anghelescu a mărturisit pe contul său de Instagram că se simt bine, însă la acel moment era mult prea bulversată să facă orice fel de declarație.

„Vă salut din vacanţăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană şi totuşi lipseşte ceva! Nu e chiar vacanţa care trebuia să înceapă astăzi în Austria, dar atâta timp cât ne simţim bine e ok şi varianta asta! ??? P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă! ??? Vă pupăm! Stay safe!’, a scris vedeta pe Instagram la începutul lunii ianuarie în dreptul fotografiei în care apărea îmbrăcată în costumul de schi.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete