Giulia Anghelescu a vorbit despre operațiile estetice pe care le are: „Chiar era nevoie”

Giulia Anghelescu

Giulia Anghelescu are doi copii, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se neglijeze. Ea arată impecabil și se simte minunat. A doua sarcină i-a adus multe kilograme în plus și evident mici modificări ale corpului, însă vedeta a slăbit rapid 30 de kilograme și a simțit că este timpul să apeleze la chirurgie estetică.

Decizia nu a fost deloc ușoară și într-un final a hotărât să meargă în cabinetul medicului estetician pentru a-i aduce modificări la nivelul bustului.

Giula a declarat că se simte mulțumită de alegerea ei, deși a stat o vreme pe gânduri. Trei ani i-a luat să facă acest lucru pentru că de fiecare dată dădea un pas înapoi. L-a începutul acestui an s-a simțit pregătită să facă acest pas și nu îi pare rău.

„După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți.

De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: Gata, mă duc și fac asta. Nu mi-era frică de operație în sine. Mi-era frică pentru că nu știam dacă o să mă împac eu cu gândul [că am făcut o astfel de operație]​', a mărturisit Giulia fanilor ei.

Două intervenții chirugicale estetice

Fosta membră a trupei „Candy' a mai apelat în trecut la chirurg, însă a fost nevoită. Ea a suferit o operație de rinoplastie, dar aceasta a fost o intervenție de ordin medical.

„Eu așa am făcut și după rinoplastie, deși acolo a fost o treabă medicală în principiu și chiar era nevoie.', a mai declarat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete