Giulia Anghelescu a vorbit despre operațiile estetice pe care le are: „Chiar era nevoie”

Giulia Anghelescu are doi copii, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se neglijeze. Ea arată impecabil și se simte minunat. A doua sarcină i-a adus multe kilograme în plus și evident mici modificări ale corpului, însă vedeta a slăbit rapid 30 de kilograme și a simțit că este timpul să apeleze la chirurgie estetică.

Decizia nu a fost deloc ușoară și într-un final a hotărât să meargă în cabinetul medicului estetician pentru a-i aduce modificări la nivelul bustului.

Giula a declarat că se simte mulțumită de alegerea ei, deși a stat o vreme pe gânduri. Trei ani i-a luat să facă acest lucru pentru că de fiecare dată dădea un pas înapoi. L-a începutul acestui an s-a simțit pregătită să facă acest pas și nu îi pare rău.

„După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți.

De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: Gata, mă duc și fac asta. Nu mi-era frică de operație în sine. Mi-era frică pentru că nu știam dacă o să mă împac eu cu gândul [că am făcut o astfel de operație]​', a mărturisit Giulia fanilor ei.

Două intervenții chirugicale estetice

Fosta membră a trupei „Candy' a mai apelat în trecut la chirurg, însă a fost nevoită. Ea a suferit o operație de rinoplastie, dar aceasta a fost o intervenție de ordin medical.

„Eu așa am făcut și după rinoplastie, deși acolo a fost o treabă medicală în principiu și chiar era nevoie.', a mai declarat cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete