Gisele Bundchen și Tom Brady au făcut primul pas către divorț: „Nu cred că mai e cale de întoarcere acum”

Gisele Bundchen și Tom Brady se pregătesc de divorț. Modelul brazilian și jucătorul de fotbal american și-au angajat avocați specializați în separări legale.

Zvonurile despre divorățul lui Tom Brady și Gisele Bundchen au apărut în presa din Statele Unite ale Americii în urmă cu câteva luni. Aceștia nu ar mai locui împreună de câteva săptămâni și au angajat avocați specializați în separări legale.

Gisele Bundchen nu ar fi fost de acord cu decizia soțului ei de a se întoarce în Liga Americană de Fotbal, din cauza programului competițional încărcat care l-ar ține departe de familie.

„Nu cred că mai e cale de întoarcere acum. Ambii au avocați și se gândesc la ce va presupune o scindare, cine primește ce și care vor fi finanțele', a spus o sursă apropiată lor, conform Page Six.

Tom Brady și Gisele Bündchen au împreună un băiat, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fetiță, Vivian, în vârstă de 9 ani. În plus, jucătorul de fotbal american mai are un băiat, Jack, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

„Copiii cresc. Ben are deja 12 ani, iar această perioadă este extrem de importantă pentru viața lui. 

Evident, am preocupările mele. Acesta este un sport foarte violent, iar eu am copiii mei și vreau ca el să fie mai prezent în mijlocul familiei. Am avut acele conversații cu el din nou și din nou. Dar, în cele din urmă, simt că toată lumea trebuie să ia o decizie care să ajute lucrurile să funcționeze pentru copii.

Eu am făcut ce trebuie pentru a fi alături de Tom Brady. M-am mutat la Boston și am făcut tot ce am putut pentru a crea un mediu iubitor în care să crească cei mici, dar în același timp l-am susținut și pe el și visurile sale. 

În acest moment al vieții mele, simt că am făcut o treabă bună în acest sens', a spus Gisele.

Tom Brady and Gisele Bundchen hire divorce lawyers, reports saySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

La începutul acestui an, Tom Brady a recunoscut că își neglijează familia. „Cred că soția mea a ținut casa foarte mult timp. Și cred că sunt lucruri pe care ea vrea să le realizeze. Știi, ea nu a lucrat la fel de mult în ultimii 10-12 ani. Doar a crescut copiii, a avut grijă de ei, și-a luat angajamentul de a trăi în Boston, apoi să se mute în Florida. Acest lucru este o problemă. O problemă foarte greu de reparat fără a spune că este timpul să mă retrag', a declarat sportivul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro