Gipsy Kings vin în România. Concertele vor avea loc în Cluj-Napoca și București

Membrii celebrei trupe de salsa și flamenco Gipsy Kings vin în Romania. Spectacolele vor avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca pe data de 5 decembrie 2018 și la Berăria H (București) în data de 6 decembrie.

Gipsy Kings sunt recunoscuți la nivel mondial pentru multe hit-uri precum „Djobi, Djoba „Bamboleo, “Volare” sau “Escucha me” și au dobândit un succes global la sfârșitul anilor ’80. Au peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și un premiu Grammy câștigat pentru cel mai bun album din lume (“Savor Flamenco” – 2014).

Paco Baliardo este co-fondator și membru GIPSY KINGS, dar și compozitor și textier pentru multe din piesele trupei. Bandul este format din membrii familiei sale, toți cântăreți sau chitariști talentați.

Biletele pot fi cumpărate online de pe bilete.ro și yellowtickets.ro, dar și din magazinele InMedio și Germanos sau direct de la Berăria H și casa de bilete a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre concertele trupei Gipsy Kings în Cluj Napoca și București găsiți pe pagina organizatorului: Positive Events.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte