Gina Pistol vrea în Asia Express, însă Smiley i-a dat un răspuns neașteptat

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite și mai frumoase cupluri din România. Cei doi au devenit părinți în luna martie a acestui an și de atunci viața lor a fost complet schimbată.

Gina Pistol este o mămică responsabilă, grijulie, motiv pentru care a renunțat temporar la filmările emisiunilor „Chefi la cuțite' și „Asia Express'. Invitată la podcastul lui Smiley, frumoasa prezentatoare TV a declarat că îi este dor de colegii ei și ar vrea să se întoarcă pe micile ecrane. Dialogul dintre ei doi a fost fabulos, mai ales că Smiley și-a spus părerea privind revenirea ei, mai ales la Asia Express.

Smiley: „Te-ai mai întoarce la Asia Express?'.
Gina Pistol: „Mă mai lași?'
Smiley: „Nu știu, mai vedem, mai negociem!'

În cadrul vlogului au fost puse mai multe întrebări pe care Smiley le-a primit pe conturile de socializare din partea fanilor atunci când a anunțat că o va avea ca invitată pe iubita lui. Una dintre întrebările venite din partea fanilor a fost referitoare la modul în care s-a simțit atunci când a venit Josephine pe lume.

Ea a mărturisit că hormonii și emoțiile au răvășit-o și a avut momente în care plângea fără să știe nimeni, nici măcar Smiley.

„Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună. Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat', a mărturisit Gina Pistol lui Smiley în cadrul podcastului „8, 8 și ceva, FIX'.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete