Gina Pistol, transformare spectaculoasă la doar două săptămâni de la naștere

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță sănătoasă imediat după Ziua Internațională a Femeii. Cadoul ei cel mai de preț s-a născut la 9 martie prin operație de cezariană. Ca în urma oricărei intervenții chirurgicală, prezentatoarea TV a avut de suferit, însă doar în primele zile.

Ulterior, recuperarea a decurs ușor, însă perioada de acomodare cu fetița, imediat după ce au ajuns acasă a fost extrem de provocatoare. Gina Pistol le-a mărturisit fanilor săi pe Instagram că abia acum înțelege cu adevărat sfaturile pe care le-a primit în timpul sarcinii, mai ales cele referitoare la odihnă.

Unul dintre tertipurile la care a apelat proaspăta mămică pentru a reveni la măsurile dinainte de sarcină este purtarea lenjeriilor modelatoare postnatale. Ea le-a împărtășit fanilor imagini, de unde reiese transformarea de excepție la doar două săptămâni de la naștere. Cu siguranță, Gina își va recăpăta silueta și datorită alimentației sănătoase.

În prezent, cei doi proaspeți părinți sunt implicați în egală măsură în îngrijirea micuței Josephine, potrivit spuselor prezentatoarei „Chefi la cuțite', Smiley este un ajutor formidabil și se descurcă neașteptat de bine. Chiar dacă amândoi în această perioadă acumulează amândoi foarte multă oboseală din cauza trezirilor dese de peste noapte, ei sunt mai fericiți ca niciodată.

Smiley a dovedit acest lucru când, la doar trei zile de la venirea pe lume a micuței, a lansat o piesă pe care i-a dedicat-o.

„Până la tine nu credeam/ În dragostea promisă stelei sau în zodiac, / Dar visele te prevesteau/ Și vocile din capul meu îmi repetau / Că o privire va fi de ajuns, / Că tu îmi vei da tot ce n-am avut / Că o să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult', sunt versurile dedicate micuței Josephine.

Anunțul marelui eveniment a fost făcut de cântăreț prin intermediul rețelelor de socializare, unde a mărturisit că a început cea mai frumoasă poveste a vieții lor.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă', a transmis Smiley pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete