Gina Pistol, situații jenante după ce a pozat în Playboy: „Întâlneam bărbați care…”

La doar 19 ani, Gina Pistol a renunțat la inhibiții și a pozat în cunoscuta revistă pentru bărbați, Playboy. În cadrul unui podcast, vedeta a povestit câte situații jenante a întâmpinat după acea apariție și cum le-a făcut față.

Gina Pistol trăiește acum poate cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. De când a devenit mămică, toate prioritățile sale s-au schimbat, iar viziunea asupra viitorului este complet schimbată. În urmă cu două decenii, Gina Pistol a avut o apariție inedită în revista Playboy, însă ulterior, iubita lui Smiley s-a confruntat cu numeroase remarci misogine și glume nesărate.

Prezentatoarea TV nu s-a lăsat intimidată și nu a permis nimănui să o jignească sau să facă glume proaste la adresa ei.

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… mai ales după ce am apărut în revistele alea… am auzit atâtea glume proaste și când am crescut eu și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul asta, când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ', a dezvăluit Gina Pistol în cadrul podcastului.

Gina Pistol a fost la un pas să se căsătorească. Un om de afaceri libanez pe nume Nicola i-a dăruit un frumos inel de logodnă, însă în 2011 relația lor s-a destrămat.

„L-am iubit pe Nicola și încă îl mai iubesc. Dacă este vorba de vreo femeie, mai mult de o aventură cu ea nu va avea. Mă deranjează să știu că are aventuri, pentru că sunt geloasă. Noi ne vedem în continuare, eu merg acasă, acolo unde am locuit cu el', a declarat Gina Pistol în urmă cu nouă ani.

Chiar dacă acum trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Smiley, bazată pe încredere și respect, cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Cu toate acestea, potrivit spuselor cântărețului, nici unul dintre ei nu exclud căsătoria.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete