Gina Pistol și Smiley au început numărătoarea inversă! Când își vor cunoaște micuța?

Gina Pistol și Smiley au început numărătoarea inversă! Când își vor cunoaște micuța?

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți în curând, iar emoțiile se intensifică pe zi ce trece mai tare. Momentul în care își vor vedea fetița va fi cu siguranță unul dintre cele mai fericite din viața lor.

Una dintre cele mai frumoase vești de anul acesta a fost anunțul celor doi că vor deveni părinți. Într-o manieră inedită, cu multe emoții pe care le-au transmis imediat publicului, Smiley și Gina Pistol au anunțat minunata veste prin intermediul unui video pe Youtube.

Când naște Gina Pistol?

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 își va ține fetița în brațe anul viitor în luna februarie. Smiley pare pregătit să devină tătic și deja a făcut numeroase schimbări în viața lui. Mai mult de atât, artistul este gata oricând să-i satisfacă poftele de graviduță, deși nu a avut până acum pofte ieșite din comun.

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți', a spus Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Cum se va numi micuța?

Smiley și Gina au declarat că nu s-au gândit încă la numele micuței. Mai mult de atât, au râs pe seama unor nume amuzante. În orice caz, indiferent de nume, fetița lor va fi foarte iubită, iar mama lui Smiley este fericită pentru că, în sfârșit, după atâția băieți va avea o nepoțică.

„Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie', a declarat Smiley.

Deși în ultima vreme, regulile impuse de pandemia de coronavirus au fost foarte stricte, Smiley a însoțit-o pe iubita lui la fiecare control. Prima oară când a văzut-o pe bebelușă la ecograf s-a emoționat foarte tare și și-ar fi dorit să filmeze momentul. Sperăm ca atunci când se va naște micuța să fie stăpân pe emoțiile lui și să nu-și piardă buletinul pentru că va avea nevoie de el.

„Eram pregătit să filmez, dar am uitat, am uitat să fac tot. Nu mi-e teamă de absolut nimic. Aștept să văd ce o să se întâmple. Sunt convins că tot ceea ce voi trăi va fi ceva nou, cu siguranță și sunt entuziasmat să primesc ce se va întâmpla în viitor, să primesc această fetiță a noastră cu brațele deschise. Habar nu am, nu știu la ce să mă aștept.', a mai declarat Smiley.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete