Gina Pistol, schimbări în al doilea trimestru de sarcină

În viața artistului Smiley și a iubitei sale, Gina Pistol, lucrurile par a fi intrat pe un făgaș extrem de frumos și plin de magie, mai ales în această perioadă de sărbători. Numărătoarea inversă a început, iar ei sunt nerăbdători să își strângă în brațe fetița care se va naște în luna februarie anul viitor.

Dacă până acum, prezentatoarea „Chefi la cuțite' era extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, de când s-a aflat că este însărcinată, aceasta postează zilnic pe Instagram poze cu burtica sa de graviduță, dar și detalii despre cum decurge sarcina.

De curând, aceasta le-a împărtășit fanilor o imagine în care ea apare într-o ținută lejeră, de casă, machiată natural și discret, mângâindu-și burtica din ce în ce mai vizibilă.

Surpriză uriașă de ziua ei

Acum două săptămâni, Gina a împlinit 40 de ani, iar cântărețul i-a oferit o super surpriză, impresionând-o până la lacrimi.

'Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea.

M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns', a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete