Gina Pistol recunoaște cum este, de fapt, viața de familie: „Mă ia capul”

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară în luna martie a acestui an. De atunci, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 s-a dedicat în întregime fetiței ei și vieții de familie.

Gina Pistol a fost invitată recent într-un podcast unde a povestit cum este viața ei după venirea pe lume a micuței Josephine Ana. De asemenea, a recunoscut faptul că timpul pentru ea a devenit din ce în ce mai limitat și uneori se simte depășită de unele momente. Smiley a fost alături de iubitele sale fete o bună perioadă de timp, însă a revenit în studioul de înregistrări pentru a-și continua activitatea.

Gina Pistol, în schimb, a rămas acasă cu fetița și a depus efort consistent pentru a fi o mamă cât mai bună și responsabilă. Dacă la început a vrut să se ocupe singură de micuță, după un timp, prezentatoarea TV a acceptat ajutorul altcuiva tocmai pentru a nu claca în fața provocărilor maternității și pentru a mai evada din când în când din rutina de mămiciție.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița[…] Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi', a declarat Gina Pistol în cadrul podcastului de pe Youtube.

Gina-PistolSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Primii ani din viața unui bebeluș sunt extrem de importanți pentru sănătatea lui și dezvoltarea sa armonioasă. De acest lucru sunt conștienți și Gina Pistol și Smiley, motiv pentru care au încercat să construiască un program bine definit astfel încât să aibă parte și de momente în doi.

„Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. […] Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial.

Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată', a mai spus frumoasa prezentatoare de la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete