Gina Pistol, probleme de sănătate: „Nu mai rezist cu durerea asta”

Gina Pistol se confruntă de la o vreme încoace cu numeroase stări care nu-i dau pace. Pe lângă epuizarea fizică pe care o resimte de când a devenit mamă pentru prima oară, frumoasa prezentatoare TV are și câteva probleme de sănătate.

Gina Pistol a spus fanilor săi de pe Instagram în nenumărate rânduri că are o durere de cap care o copleșește și o lasă efectiv fără energie. Recent, aceasta a cerut ajutor internauților cerându-le să-i recomande un remediu împotriva acestei afecțiuni.

„Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap.

Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă', le-a transmis Gina Pistol fanilor săi la Instastories.

În prezent, Gina Pistol și Smiley s-au decis să facă mici modificări în casa lor. Motiv pentru care s-au mutat într-un apartament până când lucrările vor fi gata. Ei bine, și această treabă și „jobul' de mamă o copleșesc pe iubita lui Smiley și se simte fără energie atât fizic, cât și psihic.

„De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea, abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta, nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara', a mai continuat vedeta mărturisirile din mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete