Gina Pistol, probleme de sănătate în ultimul trimestru de sarcină!

Gina Pistol, probleme de sănătate în ultimul trimestru de sarcină!

Încă puțin și Gina Pistol își va ține în brațe minunea de fetiță, iar Smiley îi va cânta „Acasă' pentru a-i imprima în suflețel cât de dorită a fost de părinții ei. Dar bucuria lor este umbrită acum de problemele de sănătate din ultima perioadă ale prezentatoarei „Chefi la cuțite'.

Gina Pistol va naște în primăvara aceasta, iar de când au făcut minunatul anunț, ea și-a ținut la curent fanii de pe rețelele de socializare cu toate detaliile din viața ei de viitoare mămică.

Frumoasa prezentatoare și Smiley au decorat camera micuței, au povestit stările emoționale prin care trec, dar și problemele de sănătate pe care le întâmpină în această ultimă etapă a sarcinii.

Nu este o problemă gravă, majoritatea femeilor se confruntă cu retenția de apă în organism și li se umflă picioarele. În videoclipul postat de Gina pe Instagram, aceasta face haz de necaz și se distrează pe seama modificărilor care se întâmplă la nivelul pielii.

 

Frumoasa blondă a povestit de multe ori cum evoluează sarcina și cât de uimitoare sunt transformările de la săptămână la săptămână.

„Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final'. A fost minunat', a mărturisit Gina fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Gina Pistol și Smiley sunt un cuplu de trei ani, iar de curând cei doi s-au mutat împreună în casa lui Smiley, unde au pregătit și camera micuței. Mai mult de atât, surse din anturajul lor au declarat că știu deja cine le va năși fetița. Părintele spiritual va fi Adrian Sârbu.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu', au dezvăluit prieteni apropiați, potrivit Playtech.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete