Gina Pistol, primele imagini cu rochia de mireasă. Vedeta și-a ales ținutele pentru nunta cu Smiley

Gina Pistol se pregătește de nunta cu Smiley, eveniment care va avea loc chiar luna aceasta. Vedeta va avea două rochii de mireasă, pe una dintre ele a și arătat-o, pe jumătate, într-o postare pe Instagram.

Viitoarea soție a lui SMiley a distribuit o fotografie cu a doua rochie de la marele eveniment. Ea a anunțat că va purta două astfel de obiecte vestimentare. Una dintre acestea a fost comandată de pe Internet, în timp ce alta a fost realizată după dorințele sale. Nu este stil prințesă, ci pare una simplă.

La a doua rochie nu va purta tocuri cui, ci ciocate. „E greu rău să organizezi o nuntă. Nu greu, e solicitant. Intru să probez rochia, nu de mireasă, cealaltă, vă povestesc eu. Ne auzim după… Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Voi purta două rochii, une pe care o voi purta la cununia civilă, religioasă și la petrecere, în prima parte, după care o să am rochia de petrecere. Voiam ceva care să-mi fie confortabil, că mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau în tocuri toată ziua.

O să vă arăt în ziua nunții, nu vă pot arăta până atunci. Acum am a doua rochie gata, prima rochie e comandată, o văzusem pe internet și am zis că asta e rochia mea. După care, când a venit cererea, am găsit rochia aceea. Era dintr-o colecție mai veche și mi-a făcut-o, am dus-o la ajustare, vreau să atingă pământul, dar cât să nu o distrug', a povestit Gina Pistol pe Instagram.

gina-pistol-doua-rochii-de-mireasa-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Nunta Ginei Pistol cu Smiley

Nunta va avea loc în luna mai și va fi la un restaurant lângă pădure. Gina Pistol și-a ales două rochii de mireasă, iar Smiley nu a văzut niciuna dintre ele.

„Luna viitoare (n.r. – în mai) va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii’, a spus Smiley la sfârșitul lunii aprilie. „Eu am crezut că dacă am rochia și pantofii totul e gata’, a explicat în aprilie Gina Pistol. Cei doi se pregătesc pentru petrecerea de nuntă, unde vor fi invitați toți prietenii lor.

„Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă’, a spus și artistul pe Youtube.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete