Gina Pistol, primele declarații oficiale despre micuța ei și despre statutul de mamă: „Îmi doresc să fiu genul de mamă care…”

Gina Pistol a devenit mamă când chiar nu mai visa la acest lucru, mai ales că medicii i-au dat slabe speranțe. Minunea s-a întâmplat și a rămas însărcinată, iar din luna martie a acestui an, vedeta Antena 1 și Smiley se bucură de momente absolut fabuloase alături de micuța Josephine.

Gina Pistol a împărtășit cu fanii ei de-a lungul timpului numeroase situații din viața lor de când sunt trei, însă acum, pentru prima oară de când a devenit mamă, a dat un interviu la Antena Stars unde a povestit cum se descurcă, ce își dorește, cum este Josephine și ce planuri de viitor are.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă', a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

În curând, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol va împlini șase luni, o etapă foarte importantă și provocatoare pentru părinți, dacă luăm în calcul momentul diversificării. Până atunci, se pare că Josephine se confruntă cu mici dureri cauzate de creșterea dințișorilor și este un pic mai agitată.

„Avem un copil foarte cuminte, au fost câteva episoade de colici, ne-am panicat amândoi, acum îi ies dințișorii, e mai mârâită, dar avem un copil foarte cuminte, ne lasă să dormim noaptea, să ne odihnim', a mai mărturisit frumoasa mămică.

Dacă fanii ei se întrebau când va reveni pe micile ecrane, iată că a venit și momentul adevărului. Gina Pistol a declarat că în următorul sezon Asia Express va fi prezentat de ea, fiind pregătită de noi experiențe. În septembrie va începe „Drumul împăraților', iar cea care a înlocuit-o a fost Irina Fodor. De asemenea, tot ea va prezenta și emisiunea „Chefi la cuțite', dornică să cunoască concurenți talentați în bucătărie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete