Gina Pistol, petrecere mare pentru Josephine Ana. Vedeta a anunțat că sunt invitați toți oamenii

Gina Pistol este o mămică fericită. De când a venit pe lume Josephine, vedeta de la Antena 1 împărtășește cu fanii săi cele mai frumoase și memorabile momente.

Astăzi, pe 9 septembrie, micuța Ginei Pistol și a lui Smiley împlinește șase luni, dar este și ziua de nume, fiind sărbătoarea Sfinților părinți Ioachim și Ana. Motiv pentru care prezentatoarea TV și-a luat prin suprindere fanii și i-a chemat la aniversarea micuței.

Evident, așa cum ne-a obișnuit, Gina Pistol are un simț al umorului extrem de fin și le-a explicat adepților săi cum sărbătoresc această frumoasă zi.

„Astăzi este ziua fiicei pentru că împlinește șase luni și am venit la Cluj. I-am organizat de ziua ei… de fapt, Untold-ul pentru ea este. Ea așa știe că i-am organizat un festival de ziua ei. Ziua Josephinei, deci sunteți invitați cu toții la ziua ei. Nu trebuie să luați nimic… nici un cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare', a transmis amuzată Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Într-un alt story, iubita lui Smiley poartă o discuție dulce cu micuța, spunându-i câți artiști vor cânta la ziua ei, chiar și tatăl ei va fi pe scenă.

„Mama, știi câți artiști am invitat la ziua ta? Și tati o să cânte. Da, cadou!', a conchis vedeta.

Pentru prima oară de când a devenit mamă, Gina Pistol a dat un interviu la Antena Stars unde a povestit cum se descurcă, ce își dorește, cum este Josephine și ce planuri de viitor are.

„Sunt foarte relaxată, îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă, să fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea, acel tip de mamă’, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete