Gina Pistol, intervenție la nivelul feței. Le-a arătat fanelor rezultatul

Să ai grijă de tine după ce ai devenit mamă nu este un lux, este o parte esențială pentru a fi o mamă bună. Cu o fetiță mult dorită, un iubit grijuliu, atent și o carieră pe care o adoră, Gina Pistol are o viață la care visase întotdeauna.

Creșterea și îngrijirea unui copil poate fi plină de satisfacții și bucurie, dar poate fi și consumatoare, iar una dintre primele victime este timpul liber. Dacă o mamă își pune propriile nevoi înaintea copiilor ei, nu înseamnă că nu este una bună, ci una destul de bună. Asta pentru că practica de auto-îngrijire, de fapt, te ajută să devii un părinte mai bun.

Ei bine, pe aceste principii se bazează și Gina Pistol. De când a născut urmează o dietă sănătoasă care o ajută să scape și de kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii, dar și să restabilească un echilibru care îi dă o stare de bine. De asemenea, aceasta apare mai mereu pe rețelele de socializare aranjată și îngrijită, iar acum a mers la specialist pentru a-și face o intervenție la nivelul feței.

Nu, nu este vorba de o intervenție chirurgicală, ci și-a tatuat sprâncenele. Imediat după procedură, ea a împărtășit rezultatul final cu fanele care o urmăresc. Într-un story le-a arătat acestora cum arătau sprâncenele ei, iar următoarele au fost imediat după procedură.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Rezultatul este unul reușit, mai ales că noua formă îi scoate în evidență trăsăturile frumoase. Bine, frumusețea ei este accentuată de fericirea pe care o simte zilnic alături de Josephine și de iubitul ei, Smiley. Recent, ei s-au întors dintr-o frumoasă vacanță petrecută pe meleagurile Italiei, semn că au prins curaj și se descurcă de minune cu micuța lor fetiță în orice împrejurare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete