Gina Pistol, îngrijorată din cauza unor probleme pe care Josephine le are de o săptămână

Gina Pistol trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei. În urmă cu cinci luni, iubita lui Smiley a devenit mamă pentru prima oară. Pentru ea a fost o minune, mai ales că medicii nu-i mai dădeau mari speranțe că va putea rămâne însărcinată.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare și de când ea și Smiley au dat vestea cea mare că vor deveni părinți, au împărtășit cu fanii lor toate etapele sarcinii, dar și evenimentele care s-au petrecut după naștere.

Smiley și frumoasa mămică sunt absolut fascinați de micuța lor și în fiecare clipă se bucură de micile grimase, gângureli și alte gesturi specifice bebelușilor. Deși nu au arătat chipul micuței pe rețelele de socializare, cei doi părinți le oferă fanilor lor câteva „frânturi' prin care transmit dragostea pe care o simt pentru Josephine Ana.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite' este o mamă grijulie și îi acordă fetiței atenția și îngrijirea de care are nevoie. Până acum, bebelușa nu și-a pus părinții în dificultate, însă de câteva zile, Gina Pistol este îngrijorată din cauza unor reacții pe care micuța le are în somn.

Aceasta le-a povestit internauților că Josephine se trezește plângând la câteva minute după ce adoarme. Acest lucru nu se întâmplă doar noaptea, ci și în miezul zilei. De asemenea, iubita lui Smiley a mai spus că imediat după ce se așează lângă ea, micuța adoarme într-o clipă, semn că nu are vreo durere sau disconfort.

„Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat.

Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu”, a spus Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete