Gina Pistol era vânzătoare într-un magazin de cosmetice când a pozat prima oară în PLAYBOY

Gina Pistol era vânzătoare într-un magazin de cosmetice când a pozat prima oară în PLAYBOY

A fost unul din iepurașii Playboy, vedeta pozând pentru celebra revistă în anul 2000 pe când avea aproape 19 ani, de altfel aceasta a recunoscut în repetate rânduri că pictorialul nud din PLAYBOY a fost rampa ei de lansare în showbizz.

Gina Pistol era vânzătoare într-un magazin de cosmetice când a pozat prima oară în PLAYBOY

În anul 2000 Gina Pistol era proaspăt venită din Roșiorii de Vede, Teleorman iar fotografiile ei au încins imaginația multor bărbați în acea perioadă.

A avut iubiți celebri, precum Codin Maticiuc, Ciprian Marica, Alin Cocoș sau Mihai Răduț. În prezent Gina este iubita lui Smiley.

Anul acesta pe 9 decembrie blondina împlinește 39 de ani pe care nu-i arată nicio secundă. Trupul ei a suferit o singură modificare majoră în momentul în care, în urma unui tratament medical, a avut un surplus de 5 kilograme pe care l-a eliminat cu dietă și sport. Vedeta are 53-54 de kg.

Și-a dorit să fie psiholog

În urmă cu mulți ani Gina Pistol s-a înscris la o facultate particulară de psihologie, însă a renunțat, preferând să se orienteze mai mult spre latura financiară a vieții. Și-a dat seama că șansa ei este să câștige bani din propria imagine, chiar dacă asta însemna să renunțe la un vis din adolescență. N-a avut o copilărie ca din basme, presărată cu surprize frumoase și reușite pe măsură. Părinții ei au divorțat, iar despre tatăl ei, Gina nu mai știe nimic. Are un frate mai mic care la un moment dat lucra la unul din magazinele ZARA.

Foto: Libertatea

Citeste și:

Fiul celebrei Elizabeth Hurley, copia fidelă a mamei lui! Damien este model

Andrei Ștefănescu, reacție dură la acuzațiile Oliviei Steer: „Cât de câine să fii și cât să fii de rău, încât să …'

Cum a slăbit Mirela Vaida după ce a născut 3 copii?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete