Gina Pistol, declarații despre botezul organizat în mare secret: „Cea mai specială zi de când…”

Gina Pistol și Smiley au avut un eveniment extrem de important în viața lor. Duminică cei doi părinți și-au luat emoțiile, gândurile, familia și prietenii și au creștinat-o pe micuța Josephine Ana.

Alături de ei au fost și Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, Ștefania, iubita lui Speak, dar și alte persoane publice.

Pentru Gina și Smiley, data de 9 martie 2021 a reprezentat punctul de start într-o nouă etapă a vieții lor. Atunci a venit pe lume mult așteptata micuță. De atunci, ambii părinți au avut parte de nenumărate provocări, noutăți, însă s-au descurcat cu brio, dovadă fiind numeroasele postări de pe rețelele de socializare în care fiecare dintre ei și-au ținut la curent fanii cu detalii din această perioadă de acomodare.

Cei doi fericiți părinți au fost extrem de discreți în ceea ce privește organizarea primului eveniment major din viața fiicei lor, astfel că nu au oferit detalii despre locație sau dată.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume', a spus Gina Pistol pentru A1.ro.

Cât despre ținuta frumoasei mămici, nu putem spune decât că simplitatea are întotdeauna întâietate și niciodată nu vei da greș. Extrem de discret machiată, o coafură simplă și cu o rochie cu motive tradiționale românești, în nuanțe de crem și detalii roșii și albe, Gina Pistol a arătat absolut fabulos.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete