Gina Pistol, decizie surprizătoare privind aspectul fizic al fiicei sale: „Trebuie să am grijă de treaba asta”

Gina Pistol a demonstrat de când a devenit mamă că este preocupată de absolut orice detaliu care ține de creșterea și buna dezvoltare a fiicei sale. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi numeroase detalii din provocările zilnice pe care le are cu Josephine.

Gina Pistol a mărturisit, recent, că sunt unele aspecte fizice foarte importante de care ține cont acum cât este fetița mică pentru a nu întâmpina situații deloc confortabile atunci când va crește.

Vedeta de la Antena 1 a observat că atunci când doarme, Josephine își prinde urechea sub cap, lucru care ar putea să-i producă o deformare. Prin urmare, a decis să-i pună micuței o bentiță. Pentru că iubita lui Smiley nu agreează acest accesoriu, nici nu a cumpărat, așa că a improvizat una dintr-o căciulă și a scris numele unui brand celebru.

„Iar acum să vă spun povestea bentiței. Mie nu-mi plac bentițele la fetițe, am eu o problemă mare, mai ales cele cu funde. Neavând în casă nicio bentiță, Josephine are momente, atunci când doarme, când își prinde urechea sub cap. Și zic `bă, să nu rămână copilul cu urechile clăpăuge!`.

Am zis să improvizez și am tăiat o căciulă. De fapt asta e banda de la căciulă. Și ca să nu râdă oamenii de copil, am scris pe ea (n.r. numele celebrului brand). Nu are urechile clăpăuge, dar trebuie să am grijă de treaba asta, să nu devină o problemă mai încolo', a povestit Gina Pistol la Instastory.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum aproximativ o săptămână, iubita lui Smiley le-a mai povestit fanilor săi o întâmplare care a pus-o pe gânduri, motiv pentru care a cerut ajutorul altor mămici din mediul online. Până acum, bebelușa nu și-a pus părinții în dificultate, însă vedeta de la Antena 1 a fost îngrijorată din cauza unor reacții pe care micuța le avea în somn.

Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urât.

Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu', a spus vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete