Gina Pistol cere ajutorul din nou fanilor: „Mă aprind repede și nu aș vrea…”

Gina Pistol este o prezență destul de activă pe rețelele de socializare. De când a devenit mămică, vedeta noastră s-a dedicat în întregime micuței Josephine Ana. Timpul a trecut parcă pe repede înainte și iată că iubita lui Smiley a fost pusă într-o situație ușor dificilă.

Gina Pistol s-a acomodat foarte bine cu noul său rol, cel de mamă. Deși a recunoscut în nenumărate rânduri că nu i-a fost deloc ușor, iubita lui Smiley a trecut cu brio peste primele luni alături de micuța ei. Ori de câte ori s-a trezit în fața unei situații noi, aceasta a cerut sfatul comunității sale de fani. Ei bine, de data asta a apelat din nou la ei prin intermediul rețelelor de socializare, deoarece micuța exploratoare a început să devină din ce în ce mai curioasă.

Gina Pistol le-a mărturisit fanilor că Josephine a descoperit scările și deseori o prinde urcându-le. Vedeta de la Antena 1 își dorește o poartă specială pe care să o monteze în fața scărilor pentru a sta fără grijă.

„Fiica a crescut (știu, și pe mine m-a luat prin surprindere) și nu mai stă locului. Spre disperarea noastră iubește să urce scările. Ideea este că am nevoie de o recomandare. Ce poartă de siguranță recomandați? Țin să precizez că sunt mai repezită de fel…mă aprind repede și nu aș vrea ca închiderea sau deschiderea porților să fie un test de răbdare', le-a spus Gina Pistol fanilor săi.

Gina PistolSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dacă la început a vrut să se ocupe singură de micuță, după un timp, prezentatoarea TV a acceptat ajutorul unei prietene tocmai pentru a nu claca în fața provocărilor maternității și pentru a mai evada din când în când din rutina de mămiciție.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița[…] Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi’, a declarat Gina Pistol în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete