Gina Pistol, anunț important pentru fanii ei: „Deja am fost…”

Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. De aproape un an, vedeta este mămica unei fetițe, iar în tot acest timp s-a dedicat creșterii și îngrijirii acesteia.

Gina Pistol a prezentat încă din 2016 emisiunile iubite de fani, „Chefi la cuțite' și „Asia Express', însă atunci când sarcina sa era aproape de final a luat o pauză de la aparițiile televizate și a fost înlocuită de Irina Fodor.

Iubita lui Smiley a mărturisit că nu a putut participa la filmările emisiunii „Chefi fără limite', deoarece ar fi trebuit să plece în Grecia. Acum, vedeta le-a mărturisit fanilor că îi este dor să revină pe micile ecrane, motiv pentru care le-a dat vestea cea mare și vor începe filmările pentru un nou sezon „Chefi la cuțite'.

„În primul rând nu-i vorba despre Chefi la cuțite. Acum va începe Chefi fără limite pe care-l va prezenta Irina Fodor, întrucât eu nu am putut fi prezentă la filmările care au avut loc în această vară, în Grecia. Nu am fost înlocuită. Deja am fost anunțați că vom începe filmările', a declarat Gina Pistol pentru playtech.ro.

După aproape un an în care s-a ocupat strict de familia sa, cu mici colaborări în mediul online, Gina Pistol pare pregătită să revină pe micile ecrane. Motiv pentru care ea și Smiley au angajat o bonă pentru Josephine care stă pe timpul zilei. De asemenea, atunci când este nevoie vine și mama prezentatoarei TV.

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei. Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp', a declarat Smiley într-o emisiune de la Pro TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete