Giani Kiriță, mărturisiri dureroase la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă!”

Giani Kiriță este un bărbat dur, dar în sufletul său ascunde o mare durere. Fostul fotbalist a povestit la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' prin ce chinuri a trecut mama lui din cauza tatălui său.

A treia săptămână în cel mai intens experiment al momentului, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, vine cu o serie de mărturisiri impresionante. Vedetele vor sta din nou față-n față cu cele mai mari fobii ale lor, iar unele dintre ele vor avea pentru prima dată curajul să-și deschidă sufletul în fața colegilor de tabără. 

Giani Kiriță a avut un moment de sinceritate și a dezvăluit câteva dintre lucrurile care i-au marcat existența. Copilăria fotbalistului nu a fost una tocmai fericită, iar mama sa a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia. 

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…', le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără. Dezvăluirile sportivului au făcut-o pe Mara Bănică să spună: 'Eu știu ce înseamnă să crești singur un copil!'. 

Giani-Kirita-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aiciSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete