„Giani” din Las Fierbinți, despre cum l-a afectat pandemia de COVID-19: „Sunt tată, copiii au rămas cu niște sechele”

Actorul de comedie Costi Diță (41 ani), alias „Giani' din serialul de comedie „Las Fierbinți', îi îndeamnă pe fani să aibă mai multă grijă de ei și să aibă mai multă răbdare unii cu ceilalți, mai ales că pandemia de COVID-19 încă nu a trecut.  

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Costi Diță a vorbit deschis despre cum l-a afectat pandemia de COVID-19: „evident că sunt pe caterincă toată ziua, pentru că așa funcționez eu, dar acum sunt ca toți oamenii din perioada asta. Mă întreb cum s-a întâmplat să avem ghinion noi, generația asta (…). Nu putea să se întâmple peste 30 de ani când nu mai sunt eu? Sunt tată. Copiii încă nu-și dau seama, e bine, chiar dacă au rămas cu niște sechele', a povestit el.

Cât despre Internet și posibilele consecințe pentru copii, cunoscutul actor recunoaște că ar trebui să existe, în continuare, creativitatea într-un mic colț de online: treaba e aici la noi, la părinți. Știu că e complicat să ferești copilul de conținut, dar se poate. Când nu ai timp, pur și simplu îl scoți din priză, punct. Nu moare nimeni fără, inevitabil uneori ajungi acolo', a mai continuat Costi Diță la podcast.  

Actorului i s-a spus că nu e potrivit pentru comedie 

Costi Diță a absolvit Facultatea de Teatru din București și a devenit cunoscut publicului larg datorită lui „Giani', rolul din Las Fierbinți pe care îl joacă de zece ani. Pentru actor, atitudinea și stilul de a vorbi ale lui Giani s-au transformat, de-a lungul timpului, în defecte de meserie: uită-te la discursul meu, nu are cum să nu apară gagiul. Am niște ticuri și am acceptat ideea. Ca să scap de asta, ar trebui să fac un contra rol care nu are nicio legătură cu asta. Ar fi un efort', a povestit el la podcast. 

În facultate, i s-a spus că nu e făcut pentru comedie, ci mai degrabă e potrivit pentru dramă: îmi place treaba asta (n.r. comedia), când omul râde cu mine și poate râd și eu cu el. Trag o linie atunci când o parte din public (n.r. la stand-up) nu mai râde, e un anumit gen de umor. E fain când ori râdem toți, ori deloc. Nu mi-a reușit asta tot timpul', a mai continuat el. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete