Ghinion pe terenul de tenis, noroc în dragoste: Simona Halep a fost cerută în căsătorie

simona halep

Simona Halep a fost cerută în căsătorie! Dovada este o poză în care, cu zâmbetul ei inconfundabil pe buze, își prezintă inelul de logodnă. Imaginea trebuia să ajungă doar la apropiați, nu și în presă.

Dacă din punct de vedere profesional, Simona Halep s-a confruntat cu prima accidentare gravă din acest an, în plan personal lucrurile stau foarte bine. Jucătoarea de tenis nr. 3 mondial a fost cerută de soție de partenerul ei, omul de afaceri Toni Iuruc. Stă mărturie poza în care se vede clar inelul de logodnă cu piatră pătrată. Aceasta era destinată apropiaților, însă a ajuns și în posesia ziarului Pro Sport.

Simona Halep, planuri de nuntă

Conform acelorași apropiați, nunta ar avea loc anul acesta. De altfel, în toate interviurile, întrebată fiind despre viața personală, jucătoarea de tenis și-a exprimat dorința de a se căsători și de a avea mai mulți copii.

În prezent, Simona se pregătește pentru participarea la prima ediție a campionatului Bad Homburg Open, o competiție pe iarbă. Astfel își va marca revenirea în circuitul competițional, după accidentarea de la Roma. Într-un meci de tenis cu Angelique Kerber, la scorul de 6-1 și 3-3 pentru Simona, jucătoarea româncă a suferit o ruptură de mușchi la gamba stângă. Acest lucru a echivalat cu părăsirea competiței de la Roma și ratarea participării la unul dintre cele mai importante turnee pentru Simona Halep, Rolland Garros, pentru a se putea recupera.

Bad Homburg Open va avea loc în Germania, între 20 și 26 iunie, la competiție luând parte și numele celebre în tenis precum adversara de la Roma, Angelique Kerber și Petra Kvitova. După acest turneu, urmează faimoasa competiție de la Wimbledon, desfășurată între 28 iunie și 11 iulie.

Citește și: Faimoasele inele din Familia Regală Britanică

Foto: Profimedia Images

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete