Gheorghe Turda și Lucia Lazăr divorțează după cinci ani de căsnicie

lucia lazar si gheorghe turda

Lucia Lazăr, mama vedetei TV Alina Pușcaș, a anunțat că divorțează de cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda, după cinci ani de căsnicie.

Lucia a împărtășit vestea cu prietenii ei de pe Facebook:

Vine o vreme când trebuie să pui punct şi să o iei de la capăt. Nu poţi şti sigur ce va fi mâine, dar cu siguranţă, mai bine decât azi. Există momente când dai mult şi primeşti foarte puţin, când întinzi mâna să nu laşi omul să moară, nu doar că nu-ţi mulţumeşte, dar îţi mai da şi peste mâna…sau ca să continui proverbul, nu te lasă să trăieşti.

În seara asta (29 iulie – n.r.) ţineam să mă confese d-voastră, prietenii mei virtuali, pentru că ştiu că-mi sunteţi alături necondiţionat. Simt o eliberare din ceva…care mă sufocă, ceva în care mă simţeam prinsă că într-o capcană, ceva din care nu prea puteam ieşi , ba de milă (uneori un defect, milă) ba, ce o să zică lumea? etc.

Dar, vine un moment, o clipă, în care se umple paharul, adică picătură aceea… şi spui STOP! îţi iei viaţă înapoi, şi te bucuri din nou de lucruri mărunte, de culoarea unei flori, de zâmbetul unui copilaş sau jocul unui animăluţ…bucurii mărunte care ţi-au fost furate….

lucia lazar alina puscas gheorghe turda

De azi înainte vă am pe d-voastră, familia în care m-am născut şi pe Dumnezeu, care mă va ajuta, pentru că Îl iubesc. Mulţumesc tuturor celor care de-a lungul timpului mi-aţi fost prieteni adevăraţi, sinceri, iubitori şi sper că şi de acum înainte să fiţi la fel. De azi sunt un om liber, uitasem ce înseamnă acest cuvânt…

Sigur, unii dintre d-voastră mi-aţi scris pe privat, anumite lucruri, pe care, poate din drag pentru omul de lângă mine, poate din naivitate, am refuzat să le cred, care în timp s.au dovedit a fi reale, mă iertaţi că nu v-am crezut…

Pentru unii 5 ani pot fi puţini, iar pentru alţii (ca şi pentru mine) o eternitate…

Gheorghe Turda a avut o aventură extraconjugală cu Lucia Lazăr, pe vremea când era căsătorit, arată Libertatea.ro. Când a aflat că soția lui a murit, Lucia a mers la unul din concertele lui și i-a oferit un coș flori. Tot atunci, i-a arătat că păstrase poza pe care el i-o dăduse cu 30 de ani în urmă, împreună cu autograful lui și numărul de telefon. Atunci, la 30 de ani, după ce s-au cunoscut, și-au reluat relația care a mai durat încă 5 ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte