Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, ceartă de proporții

Lumea muzicii populare, de obicei liniștită și pașnică, este marcată zilele acestea de un conflict public între doi dintre cei mai mari artiști de la noi: Gheorghe Turda și Constantin Enceanu.

Ambii sunt cunoscuți, ambii au repertorii vaste și public pe măsură. Cu toate acestea, cei doi au avut un schimb de replici de proporții la un eveniment. Incidentul a fost urmat apoi de declarații uimitoare, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Un provocator și un needucat', a spus Gheorghe Turda despre colegul lui de breaslă.

„Îi iert măgăria pe care a produs-o el. Eu am cântat o doină, nici măcar n-am cântat două versuri din strofa doinei, că s-a ridicat și a început să urle la mine. A urlat pur şi simplu. Urla bazaconiile lui, nici nu mă interesează, că nu vreau să reproduc ce a spus. M-a derutat total, m-a întrerupt din cântare şi bineînţeles că toată lumea a rămas stupefiată de gestul lui', a declarat Gheorghe Turda.

Deși inițial nu voia să comenteze subiectul, Gheorghe Turda a continuat, spunând că Enceanu „nu este normal cu capul. Se crede atât de mare vedetă, încât vrea ca numai el să se audă, el să cânte și să fie un fel de buric al pământului'.

„A fost obraznic, nu se face așa ceva'

Artistul recunoaște că, în momentul confruntării, Gheorghe Turda i-a aruncat și apă în față, „ca să-l potolesc'. „A fost obraznic, nu se face așa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să țipi și să faci haz și bazaconii.' Nu ne mai suportă pe noi, valorile din generația de aur. Vin haștagii din folclor să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului.

Replica lui Constantin Enceanu se lasă așteptată, însă există pe pagina personală o postare recentă, cu un link către una dintre melodiile sale, „Dadu-i de-un necaz, măi frate'.

Citește și: Cum arată Maria Ciobanu la 82 de ani?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete