Geta Sterp, mama lui Culiță Sterp, are un mare regret din tinerețe: „Nu avea cine să mă susțină”

Geta Sterp sau „mama Geta' cum o știe publicul după participarea fiilor săi, Culiță și Iancu, la emisiunea „Survivor România', a făcut recent câteva dezvăluiri despre tinerețea sa.

Geta Sterp a mărturisit în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu că acum se poate declara o femeie împlinită. Este foarte mândră de familia sa numeroasă și se bucură din plin de statutul de bunică. Cu toate acestea, mama Geta a spus că are un regret în viață, însă s-a împăcat cu ideea. Femeia care le-a dat viață fraților Sterp își dorea să devină cântăreață cunoscută, însă din cauza lipsurilor materiale nu a putut să-și împlinească visul.

În prezent, Geta Sterp este fericită că băieții săi au talent și cumva prin ei își trăiește și ea marea dorință.

„Tatăl meu cânta. Și eu am cântat, foarte mult la coruri. Era corul școlii, cântam pe 2-3 voci. Mergeam până la Alba Iulia cu corul, cu profesorul. După aceea am cântat și pe scenă, pe la nunți. Mă băgam ca și Culiță. Îmi plăcea să cânt.

M-am dus odată aici la Hațeg, după ce mă întorceam de la fabrică…și voiam să cânt neapărat la Casa de Cultură, să mă ia cineva în seamă, dar vă dați seama..eu fată singură, să mă bage cineva în seamă.

Nu m-a luat nimeni în seamă…m-am întors la lucru și asta a fost. Eu mi-am dorit foarte mult, dar nu avea cine să mă susțină, nici financiar…nu aveam bani.', a declarat mama Geta, în exclusivitate pentru Wowbiz, scrie Playtech.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete