Gestul romantic făcut de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel se iubesc ca în prima zi, iar fostul patron de la Dinamo nu ratează nici un moment pentru a-i arăta soției sale dragostea pe care i-o poartă.

Nu trece nici o zi fără ca celebrul om de afaceri să o surprindă pe frumoasa blondă în cele mai plăcute moduri cu putință, mai ales acum când „Valentines Day' bate la ușă. Iar gestul romantic făcut zilele trecute de Cristi Borcea stă mărturie în acest sens.

Acesta a surprins-o pe Valentina dis-de-dimineață oferindu-i un imens și superb buchet cu flori. Atât de frumoasă și de romantică a fost surpriza făcută de soțul ei încât mama copiilor lui Borcea a fost copleșită de emoții.

Un astfel de moment nu putea să rămână neimortalizat. Astfel, Valentina i-a făcut o fotografie lui Cristi ținând în brațe buchetul de flori pe care a postat-o pe o rețea de socializare, însoțită de mesajul „Iubirea mea. Acum și pentru totdeauna' și de trei ❤❤❤.

Cristi s-a îndrăgostit de Valentina la nunta ei cu Boureanu

Invitat nu demult într-o emisiune televizată, Cristi Borcea a făcut o dezvăluire în legătură cu viața lui amoroasă care a șocat lumea mondenă de la noi.

Afaceristul a declarat că este cu Valentina Pelinel de mult mai multă vreme decât se știe oficial, el punând ochii pe frumoasa blondă încă de când era căsătorit cu fosta soție, Mihaela.

Conform declarațiilor sale, Cristi ar fi pus ochii pe Valentina la nunta acesteia cu Cristian Boureanu, care a avut loc în vara anului 2007 și la care fostul patron de la Dinamo i-a cununat pe cei doi împreună cu Mihaela Borcea.

„În momentul în care am văzut-o a doua oară am zis că ea clar va fi cu mine și că va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea, dar niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu, oricum ea era într-o relație care scârțâia de mulți ani. Ne-am plăcut și când am intrat în închisoare mi-a spus că mă așteaptă, indiferent cât stau acolo, că nu poate trăi fără mine. Așa că eu zic că am făcut cea mai bună alegere a mea de până acum. Este femeia care îmi dă liniște, cu care pot sta și în casă și în vacanță. Este foarte important să găsești pe cineva care să-ți dea căldură și putere', a explicat Cristi Borcea.

 

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete