Gestul incredibil pe care l-a făcut Anda Călin pentru Liviu Vârciu: „Eram terminat…”

Liviu Vârciu este una dintre cele mai iubite și apreciate persoane publice din România. Acesta se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, dar și pe plan personal. El și Anda Călin au trecut prin numeroase încercări, iar relația dintre ei s-a construit cu multă înțelegere, iubire, dar și sacrificii.

Pe lângă cei doi copii frumoși pe care i-a dăruit Anda Călin simpaticului artist, aceasta a făcut și un gest incredibil care l-a scos pe Liviu din impas, având nevoie de foarte mulți bani.

Vedeta de la Antena 1 este pasionat, mai nou, de cinematografie. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show', Liviu Vârciu a mărturisit că a întâmpinat dificultăți financiare în timp ce producea filmul. Bugetul de 100.000 de euro alocat nu a fost de ajuns pentru a duce la final proiectul său cinematografic, motiv pentru care a ajuns în pragul datoriilor.

Cea care i-a sărit în ajutor a fost chiar Anda Călin care și-a vândut casa.

„Și-a vândut casa ca să nu mai aibă unde să plece, tu crezi că eu sunt nebun la cap?!. Nu, glumesc, ea știe că glumesc… Mă ajută, doar nu o ajut numai eu! Trebuie să fim împreună toți. A făcut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decât că mi-a dăruit un copil superb.

A făcut treaba asta pentru că a văzut că eram disperat și eram terminat. Mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în filmul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc, nu mai aveam variantă', a mărturisit Liviu Vârciu.

Acum, Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel. Cântărețul mai are o fiică, Carmina, dintr-o relație anterioară. De-a lungul timpului, s-a tot scris că relația dintre aceasta și actuala parteneră a tatălui său nu este tocmai strălucită, iar pentru a lămuri acest aspect, Anda Călin a făcut câteva declarații publice. De asemenea, frumoasa brunetă a povestit și care a fost reacția părinților ei când au aflat că Liviu Vârciu mai are un copil.

„Când iei un om să-ți fie partener, îl iei cu bune și rele, cu tot trecutul și prezentul și cu toate obligațiile lui. Părinții nu au avut nimic împotrivă. Important a fost să fiu eu fericită! Nu mi-a fost greu', a mărturisit Anda Călin fanilor ei de pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete