Gestul făcut de Kate Middleton când un copil i-a cerut autograf

Kate Middleton nu a vrut să încalce protocolul pentru un grup de școlari care i-au cerut un autograf.

Prințesa de Wales ar fi refuzat politicos atunci când tinerii i-au cerut semnătura în timp ce se afla într-o vizită surpriză la Chelsea Flower Show pentru picnicul copiilor.

„Numele meu este Catherine. Nu am voie să dau autograf, este doar una dintre acele reguli”, a fost auzită spunând, potrivit People, când un copil curios a întrebat-o de ce nu-și scrie semnătura.

Cu toate acestea, soția prințului William, în vârstă de 41 de ani, nu i-a lăsat complet dezamăgiți pe cei nerăbdători și, în schimb, a creat câteva desene simpatice pentru ei.

„Nu pot să-mi scriu numele, dar pot să desenez”, le-a explicat Kate Middleton copiilor.

Apoi a desenat o floare pentru o fetiță de 7 ani pe nume Ruby, un copac pentru un alt elev și un iaz înconjurat de plante pentru un al treilea copil.

Membrii familiei regale nu au voie să dea autografe pentru fani pentru a preveni riscul de falsificare, potrivit Daily Express, iar regula regală este în vigoare de ani de zile.

William, tatăl său, regele Charles al III-lea, și alți membri ai familiei regale britanice nu au voie să își scrie numele de familie, deși monarhul în vârstă de 74 de ani a încălcat protocolul în 2010, când a semnat un autograf pentru o victimă a inundațiilor devastatoare, scriind: „Charles 2010″. De atunci, nu a mai încălcat protocolul.

Deși le este interzis să dea autografe, li se permite să își facă selfie-uri cu admiratorii. Kate Middleton respectă regulile regale, deși a încălcat protocolul în aprilie, când a purtat ojă roșie la o slujbă religioasă în Duminica Paștelui, în loc de nuanța acceptată de roz deschis sau de haina transparentă purtată de regretata regină Elisabeta a II-a.

Între timp, soția prințului Harry, Meghan Markle, s-a împotrivit adesea regulamentelor.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete