Gestul făcut de fiica lui Bruce Willis. Emma Heming Willis a dezvăluit totul

Emma Heming Willis a dezvăluit modul în care fiica lor Evelyn se asigură că știe lucruri despre boala tatălui ei.

Bruce Willis continuă să primească sprijin din partea celor dragi după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an.

Diagnosticul actorului în vârstă de 68 de ani a venit în februarie, după un diagnostic inițial de afazie în martie 2022. Soția sa, Emma Heming Willis, a împărtășit ce a făcut fiica lor de 9 ani, Evelyn, pentru a-l ajuta.

„Așa că trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng. Pentru că atunci când Evelyn mi-a spus această poveste, eram o plângăcioasă absolută”, a declarat Emma Heming Willis, în vârstă de 44 de ani, pe Instagram, scrie People.

Potrivit fondatoarei Make Time Wellness, fiica lor a căutat „lucruri amuzante despre demență” în timpul liber de la școală și a aflat că persoanele cu demență „se pot deshidrata grav”.

„Acum, asta nu este amuzant, dar este oarecum amuzant. Așa că i-am spus: ‘Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar acesta este cel mai iubitor și plin de compasiune lucru pe care îl poți face este să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău'”.

Mulți internauți și-au împărtășit sprijinul, inclusiv fiica lui Bruce Willis, Scout, în vârstă de 31 de ani, pe care o are împreună cu fosta sa soție Demi Moore.

„Omg Evelyn!!!!!!! 🥹😭😭🫠această poveste m-a emoționat maxim!” a scris Scout.

Alături de Evelyn, Bruce Willis mai are o fiică de 11 ani, pe nume Mabel Willis.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete