Gestul făcut de Anamaria Prodan la 2 săptămâni de la despărțirea de Flavius Nedelea

Gestul făcut de Anamaria Prodan după ce s-a despărțit de Flavius Nedelea. Impresara arată că nu suferă prea mult după milionarul cu care se mândrea.

Pe Instagram, unde are peste un milion de fani, Anamaria Prodan a distribuit un clip video de la o petrecere. Impresara de fotbaliști a arătat că nu suferă deloc după Flavius Nedelea la două săptămâni după ce a anunțat despărțirea de acesta.

Vedeta e numai un zâmbet, dansează chiar pe versurile pe care lăutarii i le dedică ei. „Că am ceas elvețian/Anamaria Prodan/Așa cum îmi place mie/Băieții lui Energie'. Cu zâmbetul pe buze, impresara a aplaudat și a dansat, zâmbind câteodată și către telefonul care o filmează, scrie Libertatea.

La petrecere, Anamaria Prodan a îmbrăcat o ținută neagră din cap până în picioare, a purtat bijuteriile ei de sute de mii de euro, după cum se observă în imagini.

anamaria-prodan-show-lautari-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anunțul despărțirii Anamariei Prodan de milionarul Flavius Nedelea

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au anunțat că s-au despărțit. Cei doi au postat mesaje asemănătoare și au mărturisit că vor rămâne prieteni buni, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu.

„Flavius este un om minunat. Este un romantic desăvârșit, un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face să se simtă icoana vieții lui. Călătoria noastră prin viață în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți.

Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers! Ești un exemplu demn de urmat ca bărbat și ca om! Sunt mândră de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna.’

Flavius Nedelea spunea că Anamaria Prodan este o femeie unică, așa cum rar întâlnit și îi mulțumește pentru fiecare moment petrecut împreună.

Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în doi a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pentru încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din Univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag pentru totdeauna!’

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete