Gestul făcut de Alexandru Arșinel privit cu scepticism de superstițioși: „Să nu aibă grijă copiii”

Alexandru Arșinel a încetat din viață joi, 29 septembrie 2022. Acesta a fost internat în spital pe data de 15 septembrie pentru tratarea unor leziuni de decubit din cauza șederii sale lungi la pat.

În ultimii ani, Alexandru Arșinel a avut numeroase probleme de sănătate. Acesta a fost supus unui transplant de rinichi, unor operații pe coloană, iar în 2017, medicii l-au operat pe cord în urma unui infarct. Încă de la începutul problemelor sale de sănătate, regretatul actor a luat o decizie care a fost catalogată de superstițioși ca fiind aducătoare a morții.

În 2015, marele artist și-a achiziționat un loc de veci în Cimitirul Bellu din Capitală. Mulți oameni susțin că acest gest i-ar fi adus sfârșitul mai repede, însă acesta era de părere că achiziționarea unui loc de veci este utilă pentru a le lua o povară de pe umeri urmașilor săi.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii cand n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine', a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu ceva timp pentru evelinepauna.ro.

Deși românii sunt foarte superstițioși, preotul Mirea Vârtejanu a explicat pentru EGO că decizia actorului nu este deloc deplasată și că mulți oameni aleg să își pregătească locul de veci.

„De ce îți cumperi mașină sau haine? Omul în viață își face de toate, își cumpără și case, dar și loc de veci, cimitirul nu are importanță unde este, că e în București sau în Ploiești, în cimitir trebuie să fii îngropat. El, ca actor, a vrut la Bellu. Nu e nimic rău că și-a făcut loc de veci dinainte, nu trebuie mers pe superstiții. Nu trebuie să se sperie nimeni, nu a atras moartea mai repede, cum am mai auzit. A murit când l-a luat Dumnezeu. Pe cruce se trece data nașterii, apoi, după ce omul trece la cele veșnice se trece și data morții!', a declarat preotul pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete