Gestul emoționant al gemenilor Prințului Albert la parada de Ziua Națională de la care a lipsit Prințesa Charlene. Ți se rupe sufletul

Prințesa Charlene a lipsit de la parada de Ziua Națională, iar Prințul Albert a oferit primele declarații despre absența ei.

Potrivit People, soția monarhului primește tratament într-o unitate din afara Principatului Monaco. Decizia de a solicita îngrijiri medicale la doar câteva zile după întoarcerea ei la Monaco a fost luată în comun de cuplu, asistat de frații prințesei.

În timp ce surse din principatul de pe coasta mediteraneană a Franței au susținut că prințesa a plecat în Elveția, soțul acesteia a explicat că boala nu este vorba de cancer, Covid sau alte operații plastice.

Prințul Albert a declarat că prințesa în vârstă de 43 de ani suferă de o „epuizare profundă, atât emoțională, cât și fizică'. Respingând o varietate de zvonuri, el spune că recuperarea ei va necesita îngrijiri clinice care durează cel puțin câteva săptămâni.

Întoarcerea lui Charlene la Monaco în urmă cu 11 zile, după șase luni petrecute în Africa de Sud, „a mers destul de bine în primele ore, iar apoi a devenit destul de evident că nu se simțea bine', a spus Prințul Albert.

La o săptămână după ce a împărtășit o fotografie pe 8 noiembrie cu „zile fericite' reunindu-se cu Albert și gemenii lor în vârstă de 6 ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, ea a anunțat că se retrage de la festivitățile de Ziua Națională din Monaco de pe 19 noiembrie, acuzând „oboseală generală profundă'.

Prințul Jacques de Monaco, în timpul ceremoniei destinate Zilei Naționale a Principatului MonacoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Probabil voi spune asta de mai multe ori, dar asta nu are nimic de-a face cu relația noastră. Vreau să precizez asta foarte clar. Nu sunt probleme în relația noastră. Sunt de altă natură”, a mai spus monarhul având în vedere că s-a vorbit foarte mult despre un posibil divorț.

„Era evident epuizată, fizic și emoțional. Era copleșită și nu putea face față îndatoririlor oficiale, vieții în general sau chiar vieții de familie”, a mai adăugat Prințul Albert, potrivit sursei citate.

Reviste franceze precum Voici susțin că Charlene a plecat în Elveția, unde există numeroase clinici medicale private de specialitate. Acest lucru a fost susținut de o sursă care cunoaște bine cuplul, care a spus: „Sudul Franței este prea aproape, dar Elveția are facilități medicale private superbe, iar Charlene va fi bine îngrijită acolo'.

La parada de Ziua Națională, gemenii în vârstă de șase ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, s-au alăturat tatălui lor la sărbătoare și au ridicat pancarte pe care era scris „Ne e dor de tine, mami' și „Te iubim, mami', potrivit Daily Mail.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete