Gest incredibil: Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion! Ce a făcut artista?

Gest incredibil: Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion! Ce a făcut artista?

Lidia Buble se pare că ar regreta relația pe care a avut-o cu prezentatorul matinalului de la Antena 1. Aceasta a decis să își îndepărteze un tatuaj pe care l-a făcut în timpul relației cu Răzvan.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram, Lidia a și-a anunțat fanii că a apelat la o clinică pentru a scoate un tatuaj care, în trecut, însemna ceva pentru ea.

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici', a spus Lidia Buble la InstaStory.

Tatăl Lidiei, motivul despărțirii ei de Răzvan Simion?

Tatăl cântăreței este pastor la o biserică penticostală din Deva. Acesta nu l-a cunoscut pe Răzvan Simion și nici nu a vrut s-o facă. Motivul a fost dezvăluit de Lidia Buble, într-un interviu pentru Adevărul.

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine', a declarat Lidia.

Foto: Instagram Lidia Buble

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete