Gest incredibil: Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion! Ce a făcut artista?

Lidia Buble se pare că ar regreta relația pe care a avut-o cu prezentatorul matinalului de la Antena 1. Aceasta a decis să își îndepărteze un tatuaj pe care l-a făcut în timpul relației cu Răzvan.

Într-o postare pe care a făcut-o pe Instagram, Lidia a și-a anunțat fanii că a apelat la o clinică pentru a scoate un tatuaj care, în trecut, însemna ceva pentru ea.

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici', a spus Lidia Buble la InstaStory.

Tatăl Lidiei, motivul despărțirii ei de Răzvan Simion?

Tatăl cântăreței este pastor la o biserică penticostală din Deva. Acesta nu l-a cunoscut pe Răzvan Simion și nici nu a vrut s-o facă. Motivul a fost dezvăluit de Lidia Buble, într-un interviu pentru Adevărul.

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine', a declarat Lidia.

Foto: Instagram Lidia Buble

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete