Gerard Bertrand – vinuri frantuzesti premiate


The International Food, Wine & Travel Writers Association
(Asociatia Internationala a Jurnalistilor din Industria Alimentara, a Vinului si a Turismului) a acordat Premiul de Excelenta producatorului de vin Gerard Bertrand.

Gerard Bertrand a mostenit pasiunea de a crea vinuri si dragostea pentru regiunea Languedoc, din sudul Frantei, de la tatal sau, Georges Bertrand, un lider legendar al industriei vinului. Gerard duce mai departe mostenirea tatalui sau, viziunea lui fiind sa ridice regiunea Languedoc la pontentialul ei maxim, precum si aceea de a transforma compania intr-un nume de referinta a acestei regiuni.

Prin achizitionarea in 2002 a castelului L’Hospitalet compania reusit sa dezvolte ecoturismul in aceasta regiune. Astfel, 200.000 de turisti viziteaza anual domeniul si degusta vinurile de calitate ce poarta amprenta Gerard Bertrand.

Maralyn Hill, presedintele Asociatiei Internationale a Jurnalistilor din Industria Alimentara, a Vinului si a Turismului, a declarat: „Suntem mandri sa-i oferim acest premiu domnului Gerard Bertrand. El reprezinta standardul de profesionalism care caracterizeaza cel mai bine industria vinului, precum si cea a eco-turismului.'

Compania Gerard Betrand infiintata in anul 1992, este considerata una dintre cele mai importante pe plan european, fiind nominalizata anul acesta pentru a doua oara la categoria cel mai bun producator de vin din Europa' din cadrul Wine Star Awards, competitie organizata anual de catre cea mai importanta publicatie din domeniu: Wine Enthusiast Magazine.

Compania Gerard Bertrand comercializeaza cinci sortimente de vin in Romania si anume:

  • LHospitalet Cabernet;
  • L’Hospitalet Sauvignon;
  • Special Reserve Syrah;
  • Special Reserve Viognier;
  • La Forge.

Halewood International Premium Imports este importator exclusiv pentru vinurile Gerard Bertrand in Romania. Vinurile pot fi achizitionate direct din reteaua proprie de magazine Halewood – The Winery Outlet, online, accesand site-ul www.winery-outlet.com, de la distribuitorii autorizati sau in reteaua HORECA din toata tara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din