Georgiana Lupu, fostă concurentă „Survivor România”, plină de datorii: „Nu pot să lucrez, că…”

Georgiana Lupu a fost una dintre concurentele de la „Survivor România 2021'. Aceasta și-a spus crunta poveste de viață în fața unei țări întregi. Tânăra a fost născută în închisoare și ulterior a crescut în centru de plasament.

Georgiana Lupu este sportivă și de-a lungul timpului a câștigat numeroase competiții obținând medalii importante. Din dorința de a face și mai mult, ea a participat și la câteva emisiuni TV, însă după plecarea din Republica Dominicană, lucrurile nu au mai stat deloc bine.

Tânăra sportivă nu și-a cunoscut tatăl de origine congoleză, însă aceasta nu s-a lăsat copleșită de probleme și a reușit să facă performanță în sport, devenind dublă campioană națională la bob și vicecampioană națională la atletism.

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani.

Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii. Când am aflat, a fost foarte dureros.

Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat', a declarat Georgiana Lupu, potrivit Kanal D.

Lupu-Georgiana3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Din nefericire, perioada epidemiologică a împiedicat-o să se mai ocupe de sport. Recent, Georgiana Lupu a mărturisit că a fost nevoită să plece în străinătate din cauza unor datorii acumulate. Cu toate acestea, tânăra și-ar dori să fie mai stabilă din punct de vedere profesional și în același timp să găsească unde să meargă de plăcere.

„Nu pot să lucrez, că n-am vaccinul. Am fost plecată în străinătate, am muncit, că aveam niște datorii, și am venit înapoi. În Germania. 3 săptămâni. Ca agent de pază. Am atestat, tradus. Am câștigat 1.000 și ceva de euro. Mi-am achitat aproape toate datoriile. Mai am…

Îmi caut de ceva timp, dar trebuie să fie și ceva care să-mi placă. Dacă mă angajez și nu-mi place locul de muncă sau persoanele cu care lucrez, salariul, distanța… nu neapărat că sunt pretențioasă, dar vreau să fac ceva care să-mi placă și să fie de lungă durată', a declarat ea pentru Ciao.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete