George Burcea, mărturisiri inedite despre Andreea Bălan și noua sa iubită

George Burcea, mărturisiri inedite despre Andreea Bălan și noua sa iubită

George Burcea a făcut mărturisiri incredibile despre mama fetițelor lui și noua sa iubită într-un podcast moderat de Tetelu și Cosmin Natanticu. Actorul a rupt tăcerea și a spus lucruri de nimeni neștiute până acum.

La fel ca mulți artiști, George Burcea a întâmpinat numeroase probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Multe dintre proiecte au avut de suferit, astfel că situația lui financiară a decăzut, singurul ajutor fiind cel de la stat.

„Am primit o perioadă banii ăia de la stat, apoi am renunțat, m-am angajat. 4.070 de lei. Plăteam impozit 1.700 de lei, puneam deoparte 1.750 lei pentru comisioane', a mărturisit George Burcea.

Încă din copilărie a fost atras de teatru. Serialul Sunset Beach a fost cel care i-a stârnit pasiunea artistică. Moartea bunicului său a venit chiar înainte de un examen important, fapt care l-a schimbat complet.

„Eu nu sunt celebru, Eram în anul 1999, la Puțureni, județul Botoșani, cu bunicii mei și sora mea mai mare. Era un serial care se numea Sunset Beach. În fiecare seară, prindeam TVR 1.

După ce vedeam acel serial, ieșeam în mijlocul străzii. Eram noi și câmpul, mă învârteam în cele patru puncte cardinale și spuneam așa: ‘Meg, Ben, vă iubesc și într-o zi o să fiu ca voi! Aveam vreo 10 ani.

Prima mea amintire este cu mama care nu era lângă mine, în 1993, și cu mine strigând-o în toate cele patru puncte cardinale. Nu mă interesează vedetismul și cancanul. Pe mine mă interesează doar durerea mea și proiectele pe care le am.

Eram în anul I de facultate, bunicul a căzut pe gheață, a ajuns la pat. Mi-a spus mama să vin că nu o mai duce mult. Am ajuns la el, le-am dat afară pe bunica și pe mama, am stat cu el două ore și jumătate. Atunci am primit un telefon, trebuia să plecăm că rămânem înzăpeziți.

După cele două ore și jumătate, mi-a spus: ‘mai stai!. După două zile, a murit. M-a sunat mama înainte de examen și mi-a spus că a murit bunicul', a povestit fostul soț al Andreei Bălan.

Primul job al actorului George Burcea

Încă de mic copil, George Burcea a știut cât de greu se câștigă banii. A fost marinar, a pus pavaje și uneori a stat pe străzi, însă primul job a fost unul nemaiauzit.

„Primul meu job din care am făcut bani, în 98 sau 99, se făcea tizic. Se făcea din bălegarul de la vacă, se amestecă cu paie, se fac ca niște plăcinte și se bagă iarna în foc. În Moldova nu prea sunt lemne, cel puțin prin zona aia.

Primul meu job era că ajutam la făcutul tizicului, am luat undeva la 2.000 de lei. 2.5000 de lei era un pachet de țigări Carpați. Atât luam pe zi, plus mâncare. Îmi luam teneși pentru școală.

În 2002, la țară la bunica, s-a mutat un vecin. El a fost coleg de școală cu mama, Valerică, a murit la 40 și ceva de ani. Fusese în tinerețe marinar. M-a luat să îl ajut la o casă. M-a întrebat ce vreau să fac.

I-am zis că nu știu. Atunci am ajuns să îmi doresc să fiu marinar. Mi-a spus doar că se câștigă foarte bine. M-am înscris la liceu, pe ascuns. Într-o dimineață ploioasă, am plecat de acasă.

Am stat la Valerică două săptămâni, apoi fetele lui au plecat la mama lor în străinătate. Nu puteau să mă lase singur, la 15 ani, în apartamentul lor. Am stat pe străzi, alea două săptămâni. Probabil într-o lună și jumătate o să apară romanul, să îl citiți. Am găsit o piață mică, era un cartier de garsoniere', a declarat George Burcea.

Coincidență ciudată legată de actuala iubită, Viviana Sposub

George Burcea își amintește nostalgic de vremurile în care a trăit pe străzi într-o mașină. Ceea ce este de-a dreptul ciudat este că acest lucru se întâmpla în fața blocului în care locuia Viviana. El era un adolescent, iar ea un copil de 5 ani, însă nu s-au văzut niciodată, dar și-au dat seama de acest lucru abia când și-au început povestea de dragoste.

„Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine. I-am spus că am nevoie de un loc de muncă.

M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje. După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapa. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei', a mai spus actorul.

Visul lui George Burcea de mic copil l-a adus aproape de moarte

Ca orice copil, George Burcea visa la anumite meserii. Crescut de bunici, el a decis să plece de acasă pentru a se înscrie la liceu. Un prieten bun și diriginta lui de atunci l-au ajutat să-și împlinească visul din copilărie și să devină marinar.

„M-am dus la Eforie Sud, stăteam în vila unui prieten, el îmi dădea mâncare. Am mâncat slănină și ouă de am înnebunit. Acel băiat m-a ajutat foarte mult. După liceu, m-am înscris la Facultatea de Marină. Am dat șpagă, 1.000 de dolari. Când eram în liceu, m-am apropiat foarte mult de doamna mea dirigintă. A fost ca o mamă pentru mine.

O agenție mi-a cerut șpaga ca să plec pe mare, salariul era 2.250 de dolari pe lună. În cinci minute s-a dus și a adus banii și așa am ajuns pe mare. Relația cu bunicii era slabă, erau supărați că am fugit de acasă, dar când m-am întors după primul contract m-au primit înapoi.

Au cedat toate motoarele și am stat trei zile în derivă. Nu puteau să vină oamenii să tracteze pentru că diferența dintre mare și ecluză era prea mare pentru vasele prea mici, care vin să te tragă. Am ieșit, am sunat-o pe mama, i-am zis că mor. S-a inundat etajul, eram 40 și ceva de bărbați, ne țineam de mese. Era haos total', a povestit George Burcea.

Căile necunoscute ale vieții l-au purtat spre actorie

Dacă visul lui de a deveni marinar s-a împlinit, ani mai târziu lucrurile s-au îndreptat către altă direcție. Latura artistică și spiritul de antreprenor l-au făcut să se reorienteze datorită unor oameni care i-au intrat în viața la momentul oportun.

„În 2006 i-am cunoscut pentru prima dată pe fratele și pe sora mea. I-am spus: băi, Cristi, nu mai vreau să fiu marinar! Într-o zi mă plimbam și m-a agățat o tipă și mi-a propus să fiu fotomodel. Atunci mi-am dat seama că m-am întors la visul meu, cu Sunset Beach. Mai știi agențiile care te păcăleau? Eu am dat 70 de lei, dar acum capcana a fost reală.

După trei zile m-au sunat de la agenție și mi-au spus: George, am un film, Marco DAviano cu Vlad Rădescu, rol de figurație, vrei? M-am dus, erau 150 de lei pe zi. După o săptămână l-am întâlnit pe Vlad Rădescu, era profesor la Spiru Haret, care avea și secție de actorie. M-am pregătit pentru admitere, am mers, am luat.

Am stat jumătate de an la Spiru Haret. Apoi au mărit taxa și profesorul mi-a zis: eu cred că tu poți să fii la buget la UNATC. Am intrat, aveam 24 de ani, am fost la Doru Ana. De câțiva ani am o casă de producție, un ONG pe partea asta de actorie. Am câteva proiecte pentru alții, am făcut și filme, și reclame și scurt metraje', a povestit actorul.

Declarații suprinzătoare despre Andreea Bălan, dar și despre actuala iubită

Gazdele podcast-ului nu au ocolit subiectul căsniciei cu Andreea Bălan și nici relația actuală. Din declarațiile lui George Burcea reiese că lucrurile s-au mai calmat între cei doi foști soți.

„Atât de bine trăiesc. Nu pot să neg și să spun că din februarie, de anul trecut, de când a început această campanie, nu m-a durut. Dar am încercat să îmi văd de treabă și sper că am reușit cumva în ultimul an, pentru mine este mai important ce am de făcut. Eu îmi doresc să vorbesc despre film, despre roman, dar lumea nu e interesată.

Nu e ca și cum pentru mine a fost climaxul carierei mele ca actori, acea perioadă. Eram soțul Andreei Bălan pentru că numele celălalt era mai puternic. Și când eram în relație, și când am ieșit, mi-am spus că nu contează ce zice lumea. Cred că fiecare cuplu poate găsi un drum bun care să nu afecteze atât de mult copiii.

Merg la copiii mei de câteva ori pe săptămână, atunci mă gândesc doar că sunt aici, lângă ei. Niciodată nu am făcut un lucru ca presa să scrie. Viviana este un pilon de sprijin pentru mine, moral. Relația noastră s-a construit pe sprijin în Fermă, nu s-a consumat ceva sexual acolo, în două trei zile.

Relația s-a construit pe această încredere și suport psihic pe care noi ni l-am dat unul celuilalt. A venit totul așa cum mi-am dorit întotdeauna, natural, fără artificii de presă. Sunt foarte fericit.

Avem o relație ok, S-a mai îmbunătățit și sunt sigură că este loc și de mai bine. Important este că eu sunt sănătos, Viviana și copiii mei la fel. De ce nu? (n.r. dacă mai vrea alți copii) Nu pot să zic acum că vreau 7 copii. Important este să fim cu toții bine, și eu cu Viviana și cealaltă parte a familiei', a mai mărturisit George Burcea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete