George Burcea face orice să fie cu Viviana Sposub. Ce pretenții are iubita actorului: „Au făcut un pact ciudățel”

George Burcea nu vrea să o piardă pe Viviana Sposub și ar face orice ca să o recucerească. Actorul așteaptă ca iubita sa să-l primească din nou în viața ei.

Potrivit informațiilor apărute în presa mondenă, actorul George Burcea pare hotărât să-i recâștige inima frumoasei Viviana Sposub, în timp ce ea se află într-o perioadă de așteptare și reflecție în privința relației lor.

După o despărțire aparent tumultuoasă, George Burcea a făcut eforturi remarcabile pentru a răspunde preocupărilor și nemulțumirilor exprimate de Viviana, motivele care au stat la baza separării lor. Se pare că încearcă să facă schimbări semnificative în comportamentul său și în modul în care abordează relația.

Potrivit surselor, George Burcea s-a întors la Viviana, cerându-i cu sinceritate încă o șansă pentru relația lor. Așteptarea în care se află acum Viviana sugerează că tânăra ia această decizie într-o manieră atentă și că își dorește să fie sigură că orice reconciliere ar avea loc va fi bazată pe o schimbare reală și pe o evoluție pozitivă din partea lui George.

Au făcut un pact ciudățel. Ea i-a spus că vor rămâne un soi de prieteni până când se va decide dacă el s-a schimbat și dacă relația poate continua. Iar el, pentru că este un om foarte bun și pentru că o iubește foarte mult, a acceptat. Iar de atunci face tot ceea ce-i stă în putință pentru a o recuceri. Cumva, treaba aceasta nu este naturală, nu așa merg lucrurile. Iubești sau nu iubești un om, e simplu. Dacă-l iubești, nu-i dai ultimatumuri, cerându-i să se schimbe. George e un fel de cățeluș acum, dar spune că sunt schimbări pe care trebuia să le facă demult și le-a tot amânat din comoditate. Mie îmi pare rău să-i văd așa și îmi e greu să cred că vor mai rezolva ceva. Când s-a rupt, s-a rupt', au declarat surse apropiate cuplului pentru cancan.ro.

george-burcea-viviana-sposub-si-fetitele-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete