Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer joacă în rolul micuței Betty

Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer

Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer joacă pe rând în rolul lui Betty, fetița Lui John și Sarah Barnaby. Iată cum se desfășoară filmările pentru „Crimele din Midsomer'!

Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer

Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer au debutat la vârsta de 6 luni luni

Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer au apărut în cel de al 17-lea sezon, în anul 2015, în rolul micuței Betty Barnaby. În sezonul 16, Fiona Dolman, actrița din rolul lui Sarah Barnaby era însărcinată. În loc să-și mascheze sarcina, producătorii au decis să îmbogățească scenariul cu acest element și, ulterior, cu un copil.

„Folosim doi copii gemeni pentru că, atunci când unul dintre ei plânge și țipă sau adoarme, sau nu se simte bine, îl avem pe celălalt,' spune Neil Dudgeon (actorul din rolul detectivului John Barnaby) într-un interviu de pe www.stuff.co.nz/.

În film, fiica soților Barnaby se numește Betty. În realitate, fiica actriței Fiona Dolman se numește Madeleine. Este ceva mai mare decât Betty, pentru că serialul nu s-a filmat în timp real, ci cu o pauză între sezoane.

„Sunt încântătoare,' declară Fiona Dolman pentru www.dailymail.co.uk/. „Avem o mulțime de timp să ne jucăm între filmări și să ne prostim cu ele. Și a fost amuzant să descopăr această latură a lui Neil. Scoate la iveală măscăriciul din el.'

Provocarea de a filma cu doi copii și un câine

Timp de două sezoane, Abbie și Georgia Mukleen au apărut în film împreună cu Sykes, câinele familiei. A fost foarte complicat pentru echipă să coordoneze trei actori atât de imprevizibili. „Câinele este pregătit, știe ce are de făcut. Apoi aduci copilul,' spune Neil Dodgeon în www.dailymail.co.uk/. „Zâmbește, e fericit. Îl pui în scăunelul lui și începe să plângă. Celălalt copil zâmbește, așa că aduci celălalt copil. Acum începe acesta să plângă. Când copiii s-au oprit din plâns, Sykes și-a făcut partea lui, și-a primit cârnatul ca recompensă și a plecat.'

Gemenele Abbie și Georgia din Midsomer

Începând din sezonul 19, gemenele au un nou priten: cățelul Paddy.

Sezonul 19 al serialului „Crimele din Midsomer'

Serialul „Crimele din Midsomer' se află la sezonul 19, pe care îl vom putea urmări de pe 8 iunie, în fiecare joi, de la ora 21.00. Începând cu acest sezon, familia Barnaby are un nou câine: pe tânărul Paddy, un terrier încrucișat în vârstă de doi ani. Sykes s-a retras din activitate, la vârsta de 13 ani. Gemenele Abbie și Georgia care, între timp, au crescut, au un nou partener de joacă pe platou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte