Gama pentru copii si mamici Dr. Fisher

Gama pentru copii si mamici Dr. Fisher
Uncategorized

Gama pentru copii si mamici Dr. Fisher

Dragi parinti, bunici si copii, cel mai indragit doctor – Dr. Fisher a venit si in Romania. Dr. Fisher aduce pe piata romaneasca gamele:

Dr. Fisher Baby Care – ofera ingrijire completa pielii bebelusilor
Aceasta gama a fost creata pe baza rezultatelor stiitifice privind problemele specifice ale pielii bebelusilor. Datorita continutului de ingrediente pure, asigura igiena zilnica a nou-nascutului, ingrijindu-l eficient si sigur din cap pana-n picioare.
Produsele sunt destinate utilizarii zilnice, dar si tratarii diverselor probleme ale pielii ce pot aparea in diverse etape de crestere.

Dr. Fisher Kids – transforma imbaierea intr-o experienta placuta si amuzanta
Se adreseaza copiilor de peste 3 ani, fiind adaptata necesitatilor pielii delicate a acestora. Produsele au un design special, amuzant, transformand ritualul zilnic al imbaierii intr-o experienta placuta si amuzanta.

Dr. Fisher Maternity – asigura ingrijirea intensiva a pielii in perioada pre si post natala
Este destinata ingrijirii si tratarii pielii extrem de solicitate atat pe parcursul sarcinii, cat si dupa nastere. Produsele au la baza uleiuri naturale aromatice, extracte din plante medicinale cu efect calmant si vitamine ce catifeleaza, mentin elasticitatea si confortul pielii.

Dr. Fisher Dry Skin Care – hidrateaza intens pielea uscata
Ofera solutia pentru ameliorarea rapida a disconfortului creat de pielea uscata si aspra. Actioneaza rapid imbunatatind tonusul si catifeland pielea dupa fiecare aplicare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din